Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

14°C

0/15

36/36

Zipline

Retkeily

sulje

Tahko nyt X

Aurinkomatkat aloittaa valmismatkojen myynnin Tahkolle

Kotimaan matkailun nousu näkyy myös tulevan kesän sesongissa

Keskusvaraamo TAHKOcom ja Aurinkomatkat ovat solmineet yhteistyösopimuksen kesän valmismatkoista Tahkolle. Matkat tulevat myyntiin lähiviikkojen aikana.

Suomen suurin matkanjärjestäjä Aurinkomatkat avaa uusia reittejä kotimaahan ja aloittaa kesäkauden valmismatkat Tahkolle. Matkat tulevat myyntiin lähiviikkojen aikana ja matkustusajankohta on kesäkuusta syyskuun loppuun. Lauantaista lauantaihin tai torstaista sunnuntaihin ajoittuvat matkat tuovat alueelle uusia asiakkaita ja vahvistavat samalla myös Tahkon ympärivuotista toimintaa.

”Tahkolla on tehty pitkään hyvää työtä ja se alkaa nyt näkyä. Yhteistyön myötä Helsingistä pääsee Tahkolle vaikka pitkäksi viikonlopuksi helposti lentäen, valmiilla lentokenttäkuljetuksilla. Tahkon alueelle tämä tarkoittaa entistä parempaa saavutettavuutta”, kertoo TAHKOcom Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Vihma.

Turvallisuus ja puhtaus tärkeitä matkailijoille

Ihmiset hakevat nyt matkailultaan puhtautta, väljyyttä, turvallisuutta ja toimivuutta. Tahkon monipuolinen majoitus- ja aktiviteettitarjonta mahdollistaa turvalliset puitteet matkailuun monipuolisine ulkoaktiviteetteineen.

”Saavutettavuus ja helppous ovat nyt tärkeitä teemoja. Kotimaan valmismatkat puhuttelevat enemmän myös nuoria ja Tahkon retkeily- ja maastopyöräilyreitistöt, golf- ja frisbeegolfkentät, bike park, portaat sekä maisemat ovat nyt kaikkien saavutettavissa. Pakettimatka on hyvä vaihtoehto ilman autoa liikkuville matkailijoille, tuomme heidät lentokentältä bussilla kohteeseen ja Tahkolla kaikki on kävelyetäisyydellä”, sanoo Vihma.

Haluamme nyt tarjota asiakkaillemme helpon ja vaivattoman tavan tutustua kesäisen Suomen kauniisiin matkakohteisiin

Timo Kousa, Aurinkomatkat

Aurinkomatkat lanseerasi kotimaan pakettimatkat talvikaudeksi 2020–2021. Tahkon lisäksi muita kotimaan kohteita ovat Ruka, Kuusamo, Levi, Pallas, Ylläs, Saariselkä, Rovaniemi ja Ahvenanmaa.

”Tavoitteemme on ollut tehdä kotimaan tuotannostamme ympärivuotinen ja olemme iloisia siitä, että saamme mukaan myös täysin uusia kohteita, kuten Tahko. Asiakaskyselyjemme perusteella asiakastyytyväisyys on ollut kotimaan matkoillamme ennätyksellisen korkealla tasolla. Haluamme nyt tarjota asiakkaillemme helpon ja vaivattoman tavan tutustua kesäisen Suomen kauniisiin matkakohteisiin”, kiittää Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.