puustila

Puustila Golf & Ski

Puustila Golf & Ski

Villenkuja 7
73310 TAHKOVUORI
+358 45 2787050 Yrityksen kotisivu

Laatua lomaan ja juhliin

Laadukasta, vaivatonta ja monipuolista majoitusta 13 eri huoneisto- ja mökkikohteessa. Majoituskohteet ovat täysin varusteltuja ja sijaitsevat upeissa luonnonläheisissä maisemissa Tahkolahden länsirannalla, Tahkon ydinalueella. 

Talvikaudella mökkikohteissa hintaan sisältyy 1-2 rajoittamatonta hissikorttia varauksen jokaiselle päivälle. Rinteisiin pääsee suoraan jään yli ja hiihtoladut kulkevat majoituskohteiden vieressä.

Kesäkaudella majoittujien käytettävissä on Puustilan yksityinen ja lapsiystävällinen hiekkaranta, soutuveneet pelastusliiveineen ja osassa kohteista on lisäksi oma ranta. Golfaajille tarjolla on myös edulliset peliliput. Kaikissa kohteissa on joko ilmastointi, tuloilman jäähdytys tai seinällä viilentävä puhallinkonvektori.

Palvelut

  • Runsas valikoima eri kokoisia majoituskohteita 2-15 henkilölle: huoneistoja, paritaloja ja erillishuviloita
    • Kokonaiskapasiteetti 130 henkilöä
  • Upeat kohteet sopivat vapaa-aikaan, kokouksiin ja juhliin sekä erilaisten leirien järjestämiseen
  • Kohteissa sähköautojen latauspistokkeet
  • Edulliset green feet Tahko Golf Clubin kentille
  • Oma uimaranta ja laituri venepoijuilla
  • Soutuveneet ja pelastusliivit
  • Talvella hintaan sisältyy 3 mh huviloissa yksi rajoittamaton hissikortti ja 5-6 mh huviloissa kaksi rajoittamatonta hissikorttia. 
puustila

Tarjoukset ja tuotteet

Kesäloma rannalla

Tilavassa, viilennetyssä rantahuvilassa nautit kesän reissuista isollakin porukalla. Pulahda puhtaaseen veteen, koe jylhät rinnemaisemat ja kauniit auringonlaskut - kaikki suoraan lomakohteesta käsin.

alk. 320€ / 2 vrk / 6-12 hlöä

Katso lisää

Majoitus + edulliset peliliput

Onnistuneen golfloman aineksia ovat laadukas huvilamajoitus kentän ja palvelujen lähellä, edulliset peliliput ja turvatut lähtöajat molemmille Tahko Golf Clubin kentille. Katso lisätiedot ja varaa!

Green feet alk. 38 € / 18r ja 22 € / 9r

Katso lisää