puustila

Puustila Golf & Ski

Puustila Golf & Ski

Villenkuja 7
73310 TAHKOVUORI
+358 45 2787050 Yrityksen kotisivu

Laatua lomaan ja juhliin

Laadukasta, vaivatonta ja monipuolista majoitusta 13 eri huoneisto- ja mökkikohteessa. Majoituskohteet ovat täysin varusteltuja ja sijaitsevat upeissa luonnonläheisissä maisemissa Tahkolahden länsirannalla, Tahkon ydinalueella. 

Talvikaudella mökkikohteissa hintaan sisältyy 1-2 rajoittamatonta hissikorttia varauksen jokaiselle päivälle. Rinteisiin pääsee suoraan jään yli ja hiihtoladut kulkevat majoituskohteiden vieressä.

Kesäkaudella majoittujien käytettävissä on Puustilan yksityinen ja lapsiystävällinen hiekkaranta, soutuveneet pelastusliiveineen ja osassa kohteista on lisäksi oma ranta. Golfaajille tarjolla on myös edulliset peliliput. Kaikissa kohteissa on joko ilmastointi, tuloilman jäähdytys tai seinällä viilentävä puhallinkonvektori.

Palvelut

  • Runsas valikoima eri kokoisia majoituskohteita 2-15 henkilölle: huoneistoja, paritaloja ja erillishuviloita
    • Kokonaiskapasiteetti 130 henkilöä
  • Upeat kohteet sopivat vapaa-aikaan, kokouksiin ja juhliin sekä erilaisten leirien järjestämiseen
  • Kohteissa sähköautojen latauspistokkeet
  • Edulliset green feet Tahko Golf Clubin kentille
  • Oma uimaranta ja laituri venepoijuilla
  • Soutuveneet ja pelastusliivit
  • Talvella hintaan sisältyy 3 mh huviloissa yksi rajoittamaton hissikortti ja 5-6 mh huviloissa kaksi rajoittamatonta hissikorttia. 

Tarjoukset ja tuotteet

Rantaloma mökillä

Miltä kuulostaisi mökkiloma järven rannalla, palveluiden äärellä - laadukkaissa ja viilennetyissä huviloissa? Mökkikylässä on oma, lapsiystävällinen ranta ja osassa kohteita myös ihan oma ranta. Tutustu kohteisiin!

alk. 275€ / 2 vrk

Katso lisää

Edullisemmat green feet

Varaa kesän golfkierroksesi majoituksen yhteydessä ja saat paitsi turvatut lähtöajat, myös itse green feet edullisempaan hintaan. Huvilat Old Coursen lähellä alk. 275€ / 2vrk / 10 hlöä.

alk. 22€ / puolikas ja 40€ / 18 reikää

Katso lisää

Huvilat kesän juhliin

Upeat huvilat kesän juhliin jopa 50 henkilölle! Kaikki huvilat vuokraamalla vuodepaikkoja on 130 henkilölle ja juhlia varten vieraiden käytössä kattava astiasto. Tutustu!

Katso lisää