Golden Resort

Golden Resort

Kultapallo 1
73310 TAHKOVUORI
+358 17 483 200 Yrityksen kotisivu

Majoitus-, kokous- ja ravintolapalvelut luonnon rauhassa ympäri vuoden

Golden Resort on monipuolinen kokous- ja vapaa-ajankeskus Tahkolla, upealla ja rauhallisella paikalla golfkentän laidalla, 5 kilometrin päässä Tahkon keskustasta. 29 ainutlaatuista, hyvin varusteltua huvilaa tarjoavat erinomaiset puitteet lomailuun, juhliin, yritystilaisuuksiin sekä pieniin kokouksiin.

Golden Resortin korkeatasoiset kokous- ja juhlatilat, herkulliset tarjoilut ja erinomainen palvelu tekevät tilaisuudestasi onnistuneen. Golden Resort ympäristöineen tarjoaa myös loistavat ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden, kuten golf, patikointi, pyöräily, melonta sekä talvisin laskettelu ja hiihto.

Palvelut

 • Korkeatasoista majoitusta kaikilla varusteilla
  • 20 paritalohuvilaa
  • 9 huvilaa
 • Kokoukset, häät ja juhlat
  • Kokoustilat jopa 8-250 henkilölle
  • Cocktailtilaisuudet 400 henkilölle
 • Ravintola
  • Avoinna kesäkaudella päivittäin
  • Talvikaudella tilauksesta
 • Catering-palvelut
 • Talvikaudella maksuton Skibussi -yhteys keskustaan ja rinteisiin ( pysäkki: Golden Resort pääportti )

Tarjoukset ja tuotteet

Huvilat kevään tyhy -päiviin

Neljän makuuhuoneen paritalohuvilat sopivat tukikohdaksi niin henkilöstön tyhy- ja virkistyspäiviin kuin rennompiin kokouksiin ja etätyöhön. Kampanjahinta voimassa 22.4.-19.5.2024.

alk. 682€ / 8 hlöä / 2 vrk

Katso lisää

Tunnelmallinen huvila jouluksi

Vietä kiireetön joulu omassa huvilassa, alueen palveluista nauttien. Täydennä varaustasi jouluaaton buffetillallisella, joka katetaan viereiseen ravintolaan klo 15 alkaen.

alk. 1572€ / 8 hlöä / 4 vrk

Katso lisää

Kolme yötä kahden hinnalla

Ota äkkilähtö lomalle, pidä hauskaa tapahtumissa tai siirrä etätyöpisteesi Tahkolle – vaikka isommallakin porukalla! Kampanjahinnat voimassa 2.-21.4.2024, katso vapaat kohteet verkossa.

Katso lisää

Keväthangille edullisesti

Huhtikuussa majoitut edullisemmin! Ota äkkilähtö lomalle, pidä hauskaa tapahtumissa tai siirrä etätyöpisteesi Tahkolle, vaikka isommallakin porukalla! Kampanjahinnat voimassa 2.-21.4.2024.

alk. 717€/8 hlöä/3vrk

Katso lisää

Korkeatasoiset kokoustilat

Golden Resortin korkeatasoiset kokous- ja juhlatilat, herkulliset tarjoilut ja hyvä palvelu tekevät tilaisuudesta kuin tilaisuudesta onnistuneen. Päiväkokouspaketti sisältää tilat ja välineet, välipalat sekä ruokailun.

alk. 39€/hlö

Katso lisää

Juhannuksen huvilatarjous

Neljän makuuhuoneen huviloissa viihtyy isommallakin porukalla. Erinomainen kohde niin aktiiviselle liikkujalle, kesäfiilistelijälle, perheelle kuin festarivieraille. Loppusiivous ja liinavaatteet sis. hintaan.

alk. 1533€ / 8 hlöä / 3 vrk

Katso lisää

Golfpaketit

Majoitu laadukkaissa 8 henkilön huviloissa Lake & Forest -golfkentän vieressä ja vain 10 minuutin ajomatkan päässä Old Courselta. Hintoihin sisältyy majoitus neljälle, liinavaatteet & loppusiivous sekä yksi green fee / hlö / vrk.

alk. 590 € / 4 hlöä / vrk

Katso lisää

Pikkujoulupaketti

Majoitus neljän makuuhuoneen paritalohuvilassa, buffet illallinen sekä liput Piazzan yöhön, huippuartistien tähdittämiin bileisiin - myös suurille, jopa 250 henkilön ryhmille!

alk. 122€/hlö

Katso lisää