Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

14.2°C

36/36

0/15

Tahkon portaat

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Tahkon alueelle uusi kehitysyhtiö

Tahkon alueelle uusi kehitysyhtiö

omistajina kahdeksan suurta
yhtiötä sekä kuopion kaupunki

Tahkon alueen yritykset ovat perustaneet yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa Tahkon
alueelle uuden kehitysyhtiön, Tahkon Kehitys Oy:n. Uudella yhtiöllä on yhteensä yhdeksän
omistajaa ja sen tavoitteena on toimia merkittävänä alueen elinkeinon kehitysfoorumina. Yhtiö
perustuu entisen Tahkon Markkinointi Oy:n osakaspohjan laajentamiseen ja se aloittaa
toimintansa uudessa muodossaan heti.

Tahko on viime vuosina panostanut merkittävästi alueen matkailun ja elinkeinon kasvuun. Palveluiden ympärivuotinen kysyntä on hyvässä kasvussa ja kehitysyhteistyötä vauhdittamaan tarkoitettu Tahkon Kehitys Oy tulee olemaan kaivattu lisä paikallisen elinkeinoelämän foorumiksi.

Yhtiön pöydälle nousee heti merkittäviä teemoja, kun Tahkon keskustan kaavatyön valmistuminen lähenee ja uusimmat hotelli-investoinnit ovat käynnistymässä esimerkiksi Panorama Resortilla.

Toiminnan ytimessa tulevat olemaan myös infran ja reitistöjen kehittäminen sekä yhteistyö yritysten välillä.

”Odotukset yhteisen yhtiön toiminnalle ovat korkealla. Tämä auttaa jäsentämään alueen kehitystoimintaa ja tiivistää alueen toimijoiden yhteistyötä entisestään”, sanoo Tahkon Kehitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja PeeÄssän toimialajohtaja Ville Puustinen.

Uuden yhtiön osakkaita ovat Kuopion kaupunki, Tahko Spa Oy, Huippupaikat Oy, PNT Active Oy, TAHKOcom Oy, Osuuskauppa PeeÄssä, KOY J. Saastamoinen, Oy Skimac Ab sekä Panorama Resort Oy.

”Tahkolla on vahvoja veturiyhtiötä, joiden tavoitteena on rakentaa yhä tiiviimpää yhteistyötä keskenään ja alueen muiden yritysten kanssa. Tulemme kutsumaan muiden yhtiöiden edustajia tiiviisti mukaan keskustelemaan tulevaisuuden kehitys- ja investointihankkeista”, alleviivaa TAHKOcom Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Vihma.

Konkreettinen esimerkki yhteistyöstä on alkava SmartTahko-projekti, jossa tuodaan ylihuomisen palvelut ja tiedolla johtamisen malli tekemisen keskiöön. Tahkon tavoitteena on olla matkailualan edelläkävijä.

Tahkon Kehitys Oy yhteystiedot

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Etsi & varaa

Esittelyssä

SmartTahko

Esittelyssä

Ideat ja inspiraatio