2°C

12/15

18/24

38.6 km

112 km

info

Etsi & varaa › Aukioloajat › Koronainfo › Tapahtumat › Live-kamera › Uutiset ›

2°C

12/15

18/24

38.6 km

112 km

sulje

Tahko nyt X
Tahko Juhannus julkaisi kesän 2022 artisteja

Tahko Juhannus julkaisi kesän 2022 artisteja

early bird -liput myynnissä 31.12.2021 saakka

Savon suurin juhannusfestivaali, 23.-25.6.2022 juhlittava Tahko Juhannus on julkaissut kesän 2022 ensimmäiset esiintyjänsä. Nyt julkistettuja artisteja ovat ensimmäistä kertaa saapuva Haloo Helsinki! sekä Vesala, Portion Boys, Gasellit ja Mouhous. Ennakkohintaiset early bird -festariliput ja VIP -liput ovat myynnissä vuoden 2021 loppuun saakka. Artikkelin kansikuva: Jarkko Laine

Tahko Juhannus palaa entistä huikeampana kahden vuoden tauon jälkeen kesällä 2022. Luvassa on laaja kattaus kotimaan kärkinimiä. Viime kesänä tauolta keikkalavoille paluun tehnyt Haloo Helsinki! nähdään nyt ensimmäistä kertaa Tahko Juhannuksessa ja on tapahtumaan hyvin odotettu vieras. Juhannusta Tahkolla tahdittaa lisäksi Zen-levyllään Suomen virallisen albumilistan ykköseksi noussut Gasellit. Bileitä vauhdittamaan saapuvat myös Mouhous, monilahjakas Vesala ja Vauhti kiihtyy -hitistä tunnettu Portion Boys.

Tahko Juhannus juhlitaan tulevana kesänä Tahko Event Parkissa kuudetta kertaa. Edellisellä kerralla 2019 tapahtumassa oli kolmen päivän aikana yli 14 000 kävijää. Tahko Juhannus on Savon suurin juhannusjuhla.

Mahtavaa, että pääsemme kahden vuoden tauon jälkeen järjestämään Savon suurinta juhannusjuhlaa. Artistikattaus on jälleen todella kuuma ja tanssittava, kun huippunimet saapuvat Tahkolle!” kommentoi tapahtumapäällikkö Allu Koskinen.

lipunmyynti on nyt auki

Myynnissä on nyt rajoitettu erä Early Bird -hintaisia kolmen päivän festivaalilippuja sekä aiempina vuosina loppuunmyydyt VIP-liput. Early Bird -hinnat ovat voimassa 31.12.2021 saakka.

Varattavissa ovat myös Tahko Juhannus – majoituspaketit, joihin sisältyy majoituksen lisäksi myös liput.

Osta lippuja

lippuhinnat

  • 3 päivän lippu 120 €
  • 3 päivän VIP -lippu 189 €

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Etsi & varaa

Esittelyssä

Tahkon kesä

Esittelyssä

Yöelämä