Tahko Mountain hiihtokoulu

Tahko Mountain hiihtokoulu

Tahkonlaaksontie 1
73310 TAHKOVUORI
+358 400 681 792 Yrityksen kotisivu

Hauskin päivä vietetään hiihtokoulun kanssa

Tahko Mountain hiihtokoulu palvelee jopa noin 50 opettajan voimin, tarjoten opetusta niin laskettelussa, lumilautailussa, telemarkissa kuin maastohiihdossakin. Hiihtokoulussa taitojaan voivat hioa kaiken ikäiset harrastajat ja opetusta järjestetään niin yksityistunteina, pienryhmissä kuin kurssimuotoisesti.

Kesällä ja syksyllä tapaat hiihtokoulun väkeä muun muassa Tahko Bike parkissa, jossa alamäkiajamisen oppitunteja voi varata läpi kauden.

Palvelut

  • Laskettelu, lumilautailu, telemark, maastohiihto
  • Tahko Bike Park -opetusta kesällä ja syksyllä
  • Yksityistunnit
  • Ryhmätunnit
  • Lasten Werneri -hiihtokoulut
  • Aikuisten kurssit
  • Koko perheen rinnetapahtumat
  • Erilaiset ohjelmat ja aktiviteetit yritysten tapahtumiin

Tarjoukset ja tuotteet

Hiihtokouluun kolme yhden hinnalla

Testaa uutta lajia tai päivitä taitojasi! Kevään Halpaa Hupia -tarjous on voimassa 10.4.2023 eteenpäin kauden loppuun asti. Porukalla hiihtokouluun ( max. 3 hlöä ), vain yksi maksaa!

55€/50min tai 100€/100min 1-3 hlöä

Katso lisää

Aloita lumilautailu

Alkeiskurssi yli 12-vuotiaille, jotka haluavat oppia lumilautailemaan tai jotka palaavat lajin pariin tauon jälkeen. Opetusta 100min, hintaan sisältyy hissinousut opetuksen aikana. Katso ajankohdat ja varaa verkossa!

50 € / hlö

Katso lisää

Laskettelun starttikurssi

Yli 12-vuotiaille vasta-alkajille tarkoitettu kurssi, jossa otetaan ensiaskeleet lajin pariin. Opetusta 100min, hintaan sisältyy hissinousut opetuksen aikana. Katso ajankohdat ja varaa verkossa!

50 € / hlö

Katso lisää

Valloitin vuoren -ski tour

Tutustu rinnealueeseen paikallisen oppaan kanssa! Opastetun rinnekierroksen kesto on 2,5 tuntia (sis. tauon) ja hintaan sisältyy myös hiihdonpetusvinkit ja hissilippu. Takuulähdöt lauantaisin klo 10, lue lisää ja varaa verkossa! 

50 € / hlö

Katso lisää

Back to skis -maastohiihtokurssi

Kaipaatko tekniikkavinkkejä hiihtotauon jälkeen vai lipsuuko suksi ja meno tuntuu vähän tehottomalta? Tältä kurssilta saat vinkit perinteisen tyylin saloihin! Takuulähdöt lauantaisin klo 10, lue lisää ja varaa verkossa!

50 € / hlö

Katso lisää

Valloitin vuoren -lumikenkäretki

Opastettu, noin 3h mittainen lumikenkäretki vie Tahkon takamaastoihin, Mäkiaution rotkolle ja Syvärin upeisiin maisemiin. Takuulähdöt lauantaisin klo 10, lue lisää ja varaa verkossa!

60 € / hlö

Katso lisää