varaa
lomasi
nyt ›

Lähtemätön
vaikutus

Siirry tahko.com sivustolle ›

Mitä tapahtuu
Tahkolla, jatkuu
tahkoiluna

Unohtumaton yhdistelmä seikkailua, sporttia ja nautiskelua

Tahkoilu on unohtumaton yhdistelmä seikkailua, sporttia ja nautiskelua. Kerran koettuna siitä on haikea päästää irti ja siksi loman kaipuu saattaakin johtaa mitä mielikuvituksellisimpiin suorituksiin.

Tahkoilu on helppoa, kun taas lopettaminen vaikeaa. Mutta onneksi uusi loma odottaa vain klikkauksen päässä.

Tee tahkoilusta totta ja varaa kesän lomasi nyt!

Kesäseikkailijoille

Tahkon tunnelma, jännittävä juhannus, kaunis järvimaisema ja metsän keskeltä kohoavat jylhät rinteet ovat kutsuneet kesäseikkailijoita luokseen vuosikymmenien ajan. Tahkolla seikkailevat sujuvasti niin sinkut, perheet, kaveriporukat kuin karvakamutkin, eikä parhaiden palvelujen äärellä tylsistymisestä ole tietoakaan.

Sporttaajille ja ikiliikkujille

1054 porrasta, alamäkipyöräily, golf, retkeilyreitit, eläinpuisto ja kymmenet muut kesäaktiviteetit pitävät vauhdin yllä koko loman ajan. Tahkon ainutlaatuisen laaja aktiviteettivalikoima tarjoaa uutta tekemistä vaikka loman jokaiselle päivälle ja kaiken voi halutessaan suunnitella tarkasti etukäteen, tai nauttia spontaanisti oman lomafiiliksen mukaan.

Nautiskelijoille ja löhöilijöille

Akkujen lataamisen varmistavat loman mukavin majoitus, tasokkaat ravintolat ja Tahkon lukemattomat rentoutumismahdollisuudet. Luontonautiskelun lisäksi mieltä ja kehoa hellivät kylpylä, spa-hoidot, paikallisista ruoka-aineista valmistetut herkut sekä makoisat unet, joihin matkailija voi vaipua hotellissa tai mökkimajoituksessa juuri makunsa mukaan.

Kesän top8 tahkoilut

1Aamukahvit mökkilaiturilla

2Kävelykierros paikallisiin ravintoloihin

3Näköalan laajennus maisemahississä

4Hypyt ja dropit alamäkiradoilla

5Metsäkylpy Mäkiaution rotkolla

6Voikukkien syöttäminen pupuille

7Suppailu Syvärin syleilyssä

8Portaiden laskeminen (1054 tarkka luku)

Helppo mennä, haikea lähteä.

Tahko on yksi Suomen tunnetuimmista ja suosituimmista matkailukeskuksista, jossa tekemistä riittää ympäri vuoden. Erinomaisesti hoidetut rinteet, laadukkaat majoitus- ja ohjelmapalvelut sekä iloiset ja monipuoliset tapahtumat varmistavat, että Tahkolla viihtyvät niin perheet, ystäväporukat kuin yritysvieraatkin. Keskeisen sijaintinsa ansiosta Tahko on helposti saavutettavissa mistä päin Suomea tahansa.

Lue lisää tahko.com