Tahko 1ceKarting


Tahko 1ceKarting – Koe vauhdin hurmaa Tahkon jääkarting -radalla tai suuntaa seikkailulle Razerin ratin takana!

Jääkarting ajoelämykset varattavissa puolen tunnin minikisoista pidempiin kisoihin. Tahkon sillan tuntumassa olevalle jääradalle pääsee mahdollisuuksien mukaan testaamaan lajin hauskuutta myös ryhmien välissä, joten tilannetta kannattaa käydä tiedustelemassa ohikulkiessaan. Jääkarting sopii niin kaveriporukoille, businesvieraille kuin perheillekin. Autot ovat turvallisia ja säädettävissä esimerkiksi lisäpolkimien avulla myös lapsille sopiviksi. Ajohaalarit, kypärät ja kertakäyttöiset kypärähuput löytyvät paikan päältä, joten mukaan tarvitset vain lämpimät jalkineet ja käsineet. Vaatteiden vaihto onnistuu uusituissa pukutiloissa, aivan jääradan vieressä.

Kaksipaikkaisilla Razereilla päästään jään lisäksi myös maastoon ja tarjolla on erimittaisia ja -tasoisia safareita alkaen noin tunnin seikkailusta vaativampiin, useamman tunnin reissuihin.

Tahko 1ceKarting

Tahkovuorentie
73310 TAHKOVUORI
+358401559897 Yrityksen kotisivu

Tarjoukset ja tuotteet

Polaris RZR Safarit

Polaris Razer 1000 -safarit Tahkolla alkaen tunnin reissuista useamman tunnin seikkailuihin - helppoon ajamiseen sekä vaativampaan makuun. Erinomainen aktiviteetti yritysryhmille ja kaveriporukoille!

Katso lisää