Loading...

Lennot ja juna

Tahko on todellakin kaikkea muuta kuin kaukana! Matkustit lentäen tai junassa nautiskellen, ei matkanteko ehdi käydä pitkäksi.

Lentäen, lähtöpaikkana Helsinki, olet perillä Kuopion Rissalassa vajaassa tunnissa. Finnair lentää Kuopioon useita kertoja päivässä. Varaa lippusi ja ole hetkessä mukana Tahkon tunnelmissa!

Jatkoyhteys lentokentältä tai Kuopion rautatieasemalta Tahkolle järjestyy vaivattomasti Nilsiän taksin järjestämän kimppakyydin
tai oman auton varauksen
avulla.

Tahkolle pääsee kätevästi myös junalla. Lähin rautatieasema on Siilinjärvellä (n. 40 km Tahkolta), josta loppumatka Tahkolle taittuu helposti kiinteähintaisella kutsutaksilla (katso taksit -sivun hinnasto, oma auto). Mikäli junasta nousee pois Kuopiossa (n. 65 km Tahkolta), jatkoyhteys taittuu varsin joustavasti myös linja-autolla ensin Kuopiosta Nilsiään ja edelleen Skibussilla Nilsiästä Tahkolle tai kiinteähintaisella kutsutaksilla (katso taksit -sivun hinnasto, oma auto). Matkailijan etuna on, että linja-autoasema ja juna-asema sijaitsevat Kuopiossa vierekkäin.


Tarkemmat juna-aikataulut ja hintatiedustelut: VR, puh. 0600 41900.


YHTEISTYÖKUMPPANIT


TAHKOcom - Tahkon Keskusvaraamo
Tahko Spa Hotel
Tahkonrinteet
Puijonsarvi
TAHKO Break By Sokos Hotels
Golden Resort
Piazza Tahko
Kuopio - Lupa innostua
Scroll to Top