Loading...

Lennot ja juna

Tahko on todellakin kaikkea muuta kuin kaukana! Matkustit lentäen tai junassa nautiskellen, ei matkanteko ehdi käydä pitkäksi.

Lentäen, lähtöpaikkana Helsinki, olet perillä Kuopion Rissalassa vajaassa tunnissa. Finnair lentää Kuopioon useita kertoja päivässä. Varaa lippusi ja ole hetkessä mukana Tahkon tunnelmissa!

Jatkoyhteys lentokentältä tai Kuopion rautatieasemalta Tahkolle järjestyy vaivattomasti Nilsiän taksin järjestämän kimppakyydin
tai oman auton varauksen
avulla.

Tahkolle pääsee kätevästi myös junalla. Lähin rautatieasema on Siilinjärvellä (n. 40 km Tahkolta), josta loppumatka Tahkolle taittuu helposti kiinteähintaisella kutsutaksilla (katso taksit -sivun hinnasto, oma auto). Mikäli junasta nousee pois Kuopiossa (n. 65 km Tahkolta), jatkoyhteys taittuu varsin joustavasti myös linja-autolla ensin Kuopiosta Nilsiään ja edelleen Skibussilla Nilsiästä Tahkolle tai kiinteähintaisella kutsutaksilla (katso taksit -sivun hinnasto, oma auto). Matkailijan etuna on, että linja-autoasema ja juna-asema sijaitsevat Kuopiossa vierekkäin.


Tarkasta myös uusi junabussi-yhteys Kyseiselle matkalle tarkoitettu Duo-lippu sisältää junamatkan Kuopioon ja nopean jatkoyhteyden Pohjolan Liikenteen tilausajobussilla Tahkolle. Matkan kokonaisaika on n. 6 h sisältäen vaihtoajan Kuopiossa. Kuopiossa bussit lähtevät Tahkolle rautatieaseman edestä Asemakadun puolelta. Tahkolta bussit lähtevät Kuopion rautatieasemalle Sokos-hotelli Tahkon yläpuolella sijaitsevalta linja-autojen pysäköintipaikalta.

Tarkemmat juna-aikataulut ja hintatiedustelut: VR, puh. 0600 41900.
maksuvalineet

YHTEISTYÖKUMPPANIT


Musti ja Mirri
Luhta Home
Femtolasik
Femtolasik
Head
Onnenpäivät
Scroll to Top