Tahko nyt

Etsi & varaa › Aukioloajat › Live-kamera › Tapahtumat › Työpaikat › Uutiset ›

12.1°C

36/36

0/15

Tahkon portaat

Retkeily

sulje

Tahko nyt X
Tahko Oktoberfestin lippukauppa käy vilkkaana

Tahko Oktoberfestin lippukauppa käy vilkkaana

  Salla Kotsalainen • 13 syyskuun, 2022

Tahko täyttyy juhlakansasta syyskuun lopulla

Tahkolla syyskuun viimeisenä viikonloppuna, 23.-24.9.2022 juhlittavan Tahko Oktoberfestin lipunmyynti käy vilkkaana. Kaksipäiväisessä tapahtumassa lavalle nousee kaikkiaan seitsemän eri esiintyjää, joten baijerilaisherkkujen, laadukkaiden oluiden ja iloisen tunnelman lisäksi livemusiikista nautitaan molempina iltoina pitkällä kaavalla.

Pari vuotta koronarajoitusten vuoksi tauolla ollut Tahko Oktoberfest on säilyttänyt suosionsa ja syksyn väreihin pukeutuva Tahko vetää puoleensa niin businessväkeä kuin kaveriporukoita. Moni saapuu alueelle jo torstaina, jolloin perjantai on täynnä mahdollisuuksia yhdistää etätyötä, rentoa kokoustamista, ulkoilua tai ihan vain leppoisaa lomailua ennen illalla käynnistyvää festivaalitunnelmaa.

Kaksi iltaa, seitsemän esiintyjää

Tahko Oktoberfest -juhlateltan pääesiintyjinä nähdään Pohjola -biisillä läpimurron tehnyt Olli Halonen sekä soolouransa komeasti Olisitpa sylissäni -jättihitillä aloittanut Antti Ketonen. Lauantaina biletunnelmaa luo mukaansatempaavia rytmejä tarjoileva Herrat -yhtye ja ilta huipentuu legendaarisen Dingon keikkaan. Molempina iltoina teltan lavalla nähdään myös joka vuosittain mukana ollut Jusba Humaljoki sekä Hovimuusikko Ilkka ja railakkaan lystikästä, Oktoberfest -henkistä musiikkia soittava Sauerkraut7

”Oktoberfesteille on nyt saatu monipuolisempi artistikattaus kuin koskaan aiemmin ja alueelle on saapumassa ilahduttavan paljon väkeä läheltä ja kaukaa”, kertoo Break Sokos Hotel Tahkon hotellinjohtaja Anna Hämäläinen. ”Lippukauppa käy nyt sen verran vilkkaana, että oman seurueen sisäänpääsy ja teltan pöytävaraukset kannattaa varmistaa mahdollisimman pian”, Hämäläinen jatkaa. 

Baijerilainen buffet on tarjolla Oktoberfest teltassa.

Tahko Oktoberfest juhlateltta on avoinna perjantaina ja lauantaina klo 18-01, jonka jälkeen viralliset jatkot Piazzassa klo 04 saakka. Vaatesäilytys ja wc tilat sijaitsevat Piazzassa, johon on teltan sivuoven kautta suora kulku. Tahko Oktoberfest -teltta on varusteltu lämmittimin ja siellä on reilu tuhat asiakaspaikkaa. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Tapahtumaan myydään peruslippuja, ruoka & lippu paketteja sekä VIP -paketteja ja ne kannattaa ehdottomasti ostaa ennakkoon. Myös ovelle jätetään rajallinen määrä yhden päivän peruslippuja, joiden myynti alkaa kumpanakin iltana klo 18:00.

Oktoberfest Tahkolla

Perusliput

1 päivä 35 €
2 päivää 65 €

Ruokailu

Ruoka & lippu -paketit
75 € / hlö

VIP -paketit

1 päivän VIP
119 € / hlö

Oktoberfest -juhlateltan lisäksi teemaan sopivaa ohjelmaa on luvassa muun muassa Tahkon huipulla sijaitsevissa rinneravintoloissa, joissa juhlinta käynnistyy jo päivällä.  Leppoisaan juhlatunnelmaan pääsee myös Hophaus Tahkon upeassa miljöössä, jossa musiikki soi perjantai-iltana ja lauantai-iltapäivän Oktoberfest afterskillä. 

Oktoberfestin virallisia jatkoja juhlitaan molempina iltoina Piazzalla, jossa meno jatkuu aamuyön pikkutunneille saakka. 

Poimintoja oheistapahtumista

Tapahtumat

Oktober -juhlat huipulla

23.09.2022

Tapahtumat

Dj NDe

03.12.2022

Tapahtumat

Tahko Oktoberfest Jatkot feat. DJ Chuck Lazer

23.09.2022

Tahko Oktoberfest viralliset jatkot Piazzalla!

Tapahtumat

Oktoberfest afterit & bilebussi

24.09.2022

Pöydillä tanssia Pehkun iltapäivässä – myös bilebussi kulkee tänään.

Tapahtumat

Oktober -juhlat huipulla

24.09.2022

Tapahtumat

Tahko Oktoberfest Jatkot feat. DJ Chuck Lazer

24.09.2022

Varaa majoitus

Huoleton hotellimajoitus kaiken toiminnan ytimessä, suuri huvila mukavuuksilla vai kenties kätevä huoneisto kävelymatkan päässä kaikesta?