+6°C

25,4 km

36/36

1054 p.

18/18

info

Etsi & varaa › Reissuvihko › Live-kamera › Tapahtumat › Uutiset › Koronainfo ›

+6°C

25,4 km

36/36

1054 p.

18/18

sulje

6°C

25,4 km

36/36

1054 p.

18/18

info X
Aurinkomatkat aloitti talven valmismatkojen myynnin Tahkolle

Aurinkomatkat aloitti talven valmismatkojen myynnin Tahkolle

 

Tahkolle pääsee valmismatkalle myös talvikaudella

Aurinkomatkat, Suomen suurin matkanjärjestäjä, on aloittanut tällä viikolla talven valmismatkojen myynnin Tahkolle. Aurinkomatkojen valmismatkoilla on päässyt Tahkolle kuluneen kesän ajan ja nyt matkanjärjestäjä tarjoaa ensimmäistä kertaa mahdollisuuden ostaa valmismatkoja Tahkolle myös talveksi. Talven lomat ovat myynnissä kampanjahintaan 26.8.2021 saakka.

Talven valmismatkoja on tarjolla joulukuun alusta huhtikuulle saakka, 2.12.2021 – 17.4.2022. Kuten kesäkaudellakin, matkojen kesto on torstaista sunnuntaihin tai lauantaista lauantaihin. Aurinkomatkojen yhteistyölennoille on järjestetty lentokenttäkuljetus, jota myös muut Tahkolle saapuvat matkailijat voivat halutessaan hyödyntää.

Yhteistyö Aurinkomatkojen kanssa avaa Tahkon myös kansainvälisille markkinoille

Keskusvaraamo TAHKOcom ja alueen muut yritykset pitävät yhteistyötä Aurinkomatkojen kanssa erittäin tärkeänä, sillä se avaa Tahkon myös kansainvälisille markkinoille.

– Me haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman helpon väylän tulla Tahkolle niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Aurinkomatkat ja Finnair auttavat pitämään tämän väylän avoinna. Olemme panostaneet helppoon liikkuvuuteen myös täällä Tahkon alueella ja sen vuoksi hankimme tässä taannoin esimerkiksi sähköisen yhteiskäyttöauton, joka on asiakkaidemme käytössä. Tahkon keskustan alueella kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä, niin rinteet kuin muutkin palvelut, joten aurinkomatkalaiset eivät autoa normaaliin liikennöintiin tarvitse, mutta halutessaan turistit voivat tehdä vaikka päiväretken Kuopijjoon!, toteaa Pekka Vihma, TAHKOcomin hallituksen puheenjohtaja.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Näe ja koe

Esittelyssä

Ideat ja inspiraatio

Artikkelit

Aurinkomatkat aloittaa valmismatkojen myynnin Tahkolle