LOPPUSIIVOUS
Jos et halua viettää lomasi viimeistä päivää siivoten ja puunaten niin anna tämä siivoojiemme tehtäväksi ja palaa itse kotiin virkistyneenä ja levänneenä! (Lomakohteen oltava kuitenkin normaalin asumisen jäljiltä). Huomioithan, että viikonloppuisin ja juhlapyhinä on voimassa korotettu hinta (1.5x).
120 € 
LAPSISETTI
Lapsisetti sisältää lastensängyn sekä liinavaatteet, syöttötuolin ja potan.
35 € / kpl
LEMMIKKIMAKSU
Lisäveloitus lemmikin tuonnista. Yhdellä lemmikkimaksulla mukana voi olla useampikin lemmikki. (Huom. Lemmikkimaksu ei kata lemmikistä aiheutuneita mahdollisia tekstiilien pesulakustannuksia)
30 € / kpl
TAHKO FARMI PÄÄSYLIPPU
Tahko Farmin pääsylippu oikeuttaa yhden kerran omatoimiselle farmikierrokselle. Omatoimiselle Farmikierrokselle lapset alle 15 v. vain aikuisen seurassa. Hinta 10€/hlö, alle 2v ilmaiseksi. Tahko Farmilla kohtaat ihanat ja kiltit eläimemme. Kiitetty erikoisuutemme on että pääset paijaamaan, rapsutelemaan ja ruokkimaan eläimiämme, sekä seuraamaan eri lajien tyypillistä käytöstä - ujoja alpakoita, leikkisiä vuohia, lupsakoita lampaita, ruokaa rakastavia possuja, touhukkaita ankkoja, pöyhkeitä kukkoja, kanaemoja, ihastuttavia miniponeja ja söpöjä pupuja. Kesäaikaan eläimet asustelevat ulkotarhoissa. Syksyn tullen siirrymme siisteihin sisätiloihin, joissa on lämmintä ja mukavaa vaikka ulkona sataisi ja pakkanen paukkusi. Farmin eläinten kanssa syntyy aivan uudenlaisia kohtaamisia ja elämyksiä, joissa riittää muistelemista pitkään loman jälkeenkin. Tule ja ihastu! Farmin eläimet ottavat vieraita vastaan vuoden jokaisena päivänä ilman ajanvarausta aukioloaikoina. Farmilla voit myös ratsastaa, ajaa minimönkijöillä ja tulla opastetulle vierailulle. Lisätiedot ja aukioloajat www.tahkofarmi.fi
10 € / HLÖ
KYLPYLÄLIPPU LAPSET
Kylpylälippu oikeuttaa 2h kylpylän käyttöön Tahko Spa Hotellin kylpylässä. Allasosasto tyhjennetään puoli tuntia ennen sulkemista. Lapset 5-17v.
7 € / kpl
KYLPYLÄLIPPU AIKUINEN
Kylpylälippu majoituksen yhteydessä ennakkoon 10€ (norm. 14€). Kylpylälippu oikeuttaa 2h kylpylän käyttöön Tahko Spa Hotellin kylpylässä. Allasosasto tyhjennetään puoli tuntia ennen sulkemista.
10 € / kpl
LIINAVAATTEET
Älä suotta täytä matkalaukkuasi ja autoasi raahaamalla mukana omat liinavaatteet ja pyyhkeet, vaan säästä tilaa ja vaivaa tilaamalla ne valmiiksi kohteeseen toimitettuna! Liinavaatesetti sisältää aluslakanan, pussilakanan, tyynyliinan, kylpypyyhkeen ja kasvopyyhkeen.
15 € / kpl
LIINAVAATTEET PEDATTUNA
Älä suotta täytä matkalaukkuasi ja autoasi raahaamalla mukana omat liinavaatteet ja pyyhkeet, vaan säästä tilaa ja vaivaa tilaamalla ne valmiiksi kohteeseen pedattuna! Liinavaatesetti sisältää aluslakanan, pussilakanan, tyynyliinan, kylpypyyhkeen ja kasvopyyhkeen.
20 € / kpl
JATKOAIKA 8 TUNTIA
Haluaisitko ottaa kaiken ilon irti viimeisestä lomapäivästäsi Tahkolla? Pelata vaikka vielä yhden golf-kierroksen tai kurvailla kaikki rinteet läpi vauhdin hurmasta iloiten? Kun varaat lähtöpäivälle 8 tunnin jatkoajan, saat nauttia päivästäsi rauhassa ja ajella kotiin liikenteen jo rauhoituttua.
158 € / kpl

KLIKKAA! Kauttamme voit varata myös paljon muuta Tahkolta!

Aktiviteetit
Hissiliput
Ravintolat / Catering
Välinevuokraus
Hiihtokoulu
Liput
Autot