(4.3) Kohteesta annettu 27 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(4.6) Kohteesta annettu 27 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(4.3) Kohteesta annettu 27 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

22.03.2020
Keittiövälineistö olisi voinut olla parempi, saunan ovi ei pysynyt kunnolla kiinni, saunalämpömittari ei toiminut. Muuten kaikin puolin erinomainen. Hyvät sängyt!

31.05.2018
Astiastoa olisi voinut olla hieman enemmän. Myös käsisaippua olisi ollut tarpeen. Muuten asunnon sijainti tarpeisiini nähden loistava ja asunto siisti ja valoisa.

04.03.2018
Moderni ja viihtyisä huoneisto. Sopii hyvin kahdelle majoittujalle, joko pari tai kaverit. Sängyt saa erilleen. Myös 2 aikuista +2 pientä lasta ok. Lepotuoleista saa näppärästi sängyt. Huolto pelasi ripeästi. Ilmoitin aamulla klo 10 rikkoutuneesta löylykauhasta ja huoltomies oli jo alle tunnissa uuden kauhan kanssa ovella. Sijainti oli hyvä. K-kauppa on samassa rakennuksessa. Parkkipaikan toisella puolella on ravintola. Rinteille jaksaa kävelläkin puolisen km järven poikki. Joitakin astioiota oli ilmeisesti rikkoutunut, esim.pienempiä syviä lautasia oli vain 1. Juustohöylä puuttui. Astianpesukone oli äänekäs. Kannattaa laittaa pyörimään kun on itse pois. Parvekkeen valo toimii ajastuksella. On iltaisin päällä vielä klo 23. Saattaa häiritä. Me eliminoimme sen sälekaihtimilla. Kylppäri on tilava. Plussaa kahdesta suihkusta. Saunaan oli käytetty turhia hukkaneliöitä, varmaankin oleskelutilaan olevan ikkunan vuoksi. Kiuas jaksoi silti antaa hyvät löylyt.

11.01.2018
Viihdyimme kohteessa pikku korjaustarpeista huolimatta

28.10.2017
Siisti huoneisto.Kaikki tarvittava löytyi.Jos jotain puutetta niiin juustohöylä puuttui.Sänky oli myös hyvä nukkua.

12.03.2017
Todella siisti ja viihtyisä huoneisto. Tulemme varmasti uudestaankin majoittumaan tähtitahkossa