(4) Kohteesta annettu 86 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(4.7) Kohteesta annettu 87 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(4.4) Kohteesta annettu 87 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

09.04.2020
Siisti ja loistava sijainti

15.02.2020
Huoneisto oli avarampi kuin kuvista olimme arvioineet. Se oli positiivinen yllätys. Oleskelutilaa oli hyvin kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Makuuhuoneissa oli todella hyvin säilytystilaa. Olisimme kaivanneet naulakkoa ulkoilutakeille esim. Eteisen henkaritangon taakse seinään (hyvin mahtuisi) sekä myös naulakko avainten säilytykseen olisi kätevä. Huoneiston sijainti oli kaikinpuolin loistava niin laskettelijoille kuin hiihtäjillekin. Autokatos oli plussaa.
 18.02.2020 Loma-asunnon omistaja: Kiitos loistavasta palautteestanne. Tilat tosiaan on erinomaiset 4 henkeen saakka ja on erittäin mukava kuulla, että huoneisto yllätti positiivisesti. Makuuhuoneissa on tarkoituksella paljon säilytystilaa, jos esimerkiksi on pitkällä varauksella niin voi asettua kunnolla taloksi ja purkaa matkalaukut. Naulakko henkaritangon lisäksi on loistava idea. Se tullaan toteuttamaan huoneistoon ja tässä huomioidaan myös lapset eli laitetaan naulakkoja myös sellaiselle korkeudelle, että lapsetkin voivat sitä käyttää. Autokatos on tosiaan hyvä sekä kesällä (auto viileämpi), että talvella (sulat lasit ja auto ei lumen peitossa) ja lisäksi jos matkan aikana menee vaikka ajovalo niin sen voi katoksessa vaihtaa vaikka vesisateella. Lisäksi auton saa ajettua oven eteen auton tyhjentämisen ajaksi. Erittäin tärkeää meille on tyytyväiset asiakkaat, jotka antavat palautetta sekä kehitysehdotuksia ja varaisivat huoneiston uudelleen myös tulevaisuudessa. Upeaa että sijainti oli teille sopiva. Toivottavasti lomanne oli rentouttava ja pysyitte elämään hetkessä ilman mielessä pyöriviä työasioita. Kiitos että valitsitte juuri Tahkonkehto F 101 huoneiston. Lämpimästi tervetuloa uudelleen.

02.12.2019
Hieman kun vielä lisäisitte väriä huoneistoon niin aivan mahtava. Esim verhoja, seinäkankaita ja vaikka tuikku/kynttiläkuppeja pöydälle. Sisustustakka voisi myös olla melko mainio.
 09.12.2019 Loma-asunnon omistaja: Kiitos rakentavasta palautteestanne ja erinomaisista ideoista. Seinäkankaat/Kangastaulut ovat olleet mietinnässä, jotta huoneistoon saataisiin lisää väriä ja eloa. Koska asiakkaiden turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, niin valitettavasti erittäin laajan asiakaskirjon vuoksi, olemme toistaiseksi pidättäytyneet kynttilöihin ja muihin elävään liekkiin liittyvistä asioista. Palautteenne ansiosta harkitsemme vastaavia LED-tuotteita, jotka muistuttaisivat mahdollisimman paljon elävää liekkiä, mutta eivät toki täysin korvaa sen luomaa tunnelmaa. Suurin osa meistä toisinaan kaipaa hämyisää valaistusta, rauhoittumista ja kynttilöiden tuomaa tunnelmaa. Toivottavasti lomanne oli antoisa, rentouduitte majoituksessa sekä nautitte jo hieman lumisista maisemista. Kiitos että valitsitte juuri Tahkonkehto F 101 huoneiston. Lämpimästi tervetuloa uudelleen.

15.10.2019
Sängyt kaipaisi uusimista
 23.10.2019 Loma-asunnon omistaja: Kiitos palautteestanne. Ikävä kuulla etteivät sängyt miellyttäneet. Sänkyjen kuntoon liittyen emme ole aiemmin saaneet palautetta. Palaute on meille ensiarvoisen tärkeää ja arvioimme sänkyjen kuntoa, uusimista tai osittaista päivittämistä seuraavalla tarkastuskäynnillämme. Toivottavasti lomanne oli rentouttava, nautitte majoituksesta sekä tahkon huikeista syksyisistä maisemista. Kiitos että valitsitte juuri Tahkonkehto F 101 huoneiston. Lämpimästi tervetuloa uudelleen.

02.01.2019
Hyvä ja toimiva perusmökki hyvälla paikalla, lähellä latuja ja rinteitä.
 03.01.2019 Loma-asunnon omistaja: Kiitos palautteestanne. Mukavaa kuulla että huoneisto oli viihtyisä ja sijainti miellytti. Hienoa että pääsitte nauttimaan lähellä olevista rinteistä ja vierestä kulkevasta ladusta. Vuoden vaihteen tienoilla muutenkin puut olivat lumiset ja maisemat ensiluokkaiset. Kuivauskaappi normaalisti pitää matalaa hurinaa. Varmasti puhaltimen melu on aiheutunut kesätauosta. Puhallin tarkistetaan ja huolletaan, jos tämä ei auta niin tilalle vaihdetaan varaosa tuuletin. Kahvipannu on toiminut pitkään ja hoitanut mallikkaasti meille tarpeellista tehtävää. Kahvinkeitin vaihdetaan uuteen huoltokäyntimme yhteydessä. Toivottavasti raitis ilma, kipakka pakkanen ja viityisä huoneisto antoivat yhdessä miellyttäviä elämyksiä ja energiaa. Hyvää alkanutta vuotta ja kiitos että valitsitte juuri Tahkonkehto F 101 huoneiston. Lämpimästi tervetuloa uudelleen.

19.10.2018
Muuten ihan viihtyisä asunto
 14.11.2018 Loma-asunnon omistaja: Kiitos palautteestanne. Mukava kuulla että viihdyitte huoneistossa. Se on meille ensiarvoisen tärkeää. Imurin kunnosta saimme palautetta myös edelliseltä asiakkaalta ja nyt imuri on vaihdettu uuteen. Toivottavasti saitte kerättyä energiaa arkisiin aherruksiin. Kiitos että valitsitte juuri Tahkonkehto F 101 huoneiston. Lämpimästi tervetuloa uudelleen.

02.09.2018
Olimme erittäin tyytyväisiä huoneistoon F101. Lyhyt matka ulkoilumaastoihin. Kohteen perustietoihin voisi korjata, että kohteessa on vedenkeitin, silitysrauta ja -lauta, koska ne ovat siellä.
 01.10.2018 Loma-asunnon omistaja: Kiitos palauteestanne. Mukava kuulla, että Tahkonkehto F101 on miellyttänyt ja täyttänyt odotukset. Ulkoilumaastot ovat upeat ja ihana kuulla, että olette niistä nauttineet. Vedenkeitin ja silitysrauta löytyvät kohteen Tahkonkehto F101 perustiedot välilehdeltä. Jos pölynimuria ei saada kuntoon, niin se vaihdetaan uuteen. Kiitos että valitsitte juuri Tahkonkehto F 101 huoneiston. Lämpimästi tervetuloa uudelleen.

27.06.2018
This apartment is convenient for families. We stayed here for 3+ weeks with two little children and were absolutely satisfied with everything, the apartment is very spacious, bright and cozy and a balcony is amazing for drinking a cup of coffee! :) The kitchen and apartment in whole is well equipped with everything you need and even more! You can also relax in a sauna a little bit. It is a quiet area, close the house there is a playground and you can walk just about 15 minutes to the Centre of Tahko (there is a playground too, by the way). We came here by car so it was no problem to drive to the Tahko, the checkin was simple. A supermarket is just in a 10min driving distance (in Nilsia). I can give only 4 star cause ashtray in the balcony was not empty (we don\'t smoke at all) and there was some dust under the sofa and beds. Kiitos!
 09.07.2018 Loma-asunnon omistaja: Thank you for the great feedback! Every feedback is important for us, so we can enhance the apartment and keep it convenient for the families. It is pleasure to hear that your family has enjoyed the vacation in the apartment and tahko area, which has huge amount of activities and unique nature all year around. We are really sorry about the ashtray and dust under the sofa. This feedback has also reached the tahko.com company, so the cleaners pay attention also for ashtrays and dust under sofa next time. They are improving the service all the time to keep the cleaning quality at great level and customers satisfied. We hope you relaxed during your vacation and got huge amount of energy for the normal day life. Thank you for choosing Tahkonkehto F 101 apartment. We hope you come back soon and choose again Tahkonkehto F 101.

14.01.2018
Yleistä kulumaa hieman
 19.02.2018 Loma-asunnon omistaja: Kiitos palautteestanne. Yleistä kulumaa näkyy hieman paikka paikoin, sillä huoneiston varausaste on erittäin suuri. Vuonna 2017 varauksia oli 80 kpl ja yöpymisiä 222. Pinnoissa olevia kulumia korjataan aika-ajoin kun se nähdään tarpeelliseksi. Palautteenne on meille erittäin tärkeä ja otamme sen huomioon seuraavan tarkastuskäynnin yhteydessä. Toivottavasti muutoin lomanne oli antoisa ja rentouttava ja kiitos että valitsitte juuri Tahkonkehto F 101 huoneiston. Tervetuloa uudelleen.

19.11.2017
Kaikki toimi niin kuin pitikin. Hinta/laatusuhde kohdallaan. Viihdyimme!
 10.01.2018 Loma-asunnon omistaja: Kiitos loistavasta palautteesta. On ilo kuulla että kohde miellytti teitä. Toivottavasti lomanne tahkolla oli erinomainen, nautitte olostanne kauniissa maisemissa ja saitte voimia arjen aherrukseen. Kiitos että valitsitte juuri Tahkonkehto F 101 huoneiston. Lämpimästi tervetuloa uudelleen.