(4) Kohteesta annettu 97 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(4.6) Kohteesta annettu 100 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(4.3) Kohteesta annettu 100 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

02.01.2019
Hyvä ja toimiva perusmökki hyvälla paikalla, lähellä latuja ja rinteitä.
 03.01.2019 Loma-asunnon omistaja: Kiitos palautteestanne. Mukavaa kuulla että huoneisto oli viihtyisä ja sijainti miellytti. Hienoa että pääsitte nauttimaan lähellä olevista rinteistä ja vierestä kulkevasta ladusta. Vuoden vaihteen tienoilla muutenkin puut olivat lumiset ja maisemat ensiluokkaiset. Kuivauskaappi normaalisti pitää matalaa hurinaa. Varmasti puhaltimen melu on aiheutunut kesätauosta. Puhallin tarkistetaan ja huolletaan, jos tämä ei auta niin tilalle vaihdetaan varaosa tuuletin. Kahvipannu on toiminut pitkään ja hoitanut mallikkaasti meille tarpeellista tehtävää. Kahvinkeitin vaihdetaan uuteen huoltokäyntimme yhteydessä. Toivottavasti raitis ilma, kipakka pakkanen ja viityisä huoneisto antoivat yhdessä miellyttäviä elämyksiä ja energiaa. Hyvää alkanutta vuotta ja kiitos että valitsitte juuri Tahkonkehto F 101 huoneiston. Lämpimästi tervetuloa uudelleen.

19.10.2018
Muuten ihan viihtyisä asunto
 14.11.2018 Loma-asunnon omistaja: Kiitos palautteestanne. Mukava kuulla että viihdyitte huoneistossa. Se on meille ensiarvoisen tärkeää. Imurin kunnosta saimme palautetta myös edelliseltä asiakkaalta ja nyt imuri on vaihdettu uuteen. Toivottavasti saitte kerättyä energiaa arkisiin aherruksiin. Kiitos että valitsitte juuri Tahkonkehto F 101 huoneiston. Lämpimästi tervetuloa uudelleen.

02.09.2018
Olimme erittäin tyytyväisiä huoneistoon F101. Lyhyt matka ulkoilumaastoihin. Kohteen perustietoihin voisi korjata, että kohteessa on vedenkeitin, silitysrauta ja -lauta, koska ne ovat siellä.
 01.10.2018 Loma-asunnon omistaja: Kiitos palauteestanne. Mukava kuulla, että Tahkonkehto F101 on miellyttänyt ja täyttänyt odotukset. Ulkoilumaastot ovat upeat ja ihana kuulla, että olette niistä nauttineet. Vedenkeitin ja silitysrauta löytyvät kohteen Tahkonkehto F101 perustiedot välilehdeltä. Jos pölynimuria ei saada kuntoon, niin se vaihdetaan uuteen. Kiitos että valitsitte juuri Tahkonkehto F 101 huoneiston. Lämpimästi tervetuloa uudelleen.

27.06.2018
This apartment is convenient for families. We stayed here for 3+ weeks with two little children and were absolutely satisfied with everything, the apartment is very spacious, bright and cozy and a balcony is amazing for drinking a cup of coffee! :) The kitchen and apartment in whole is well equipped with everything you need and even more! You can also relax in a sauna a little bit. It is a quiet area, close the house there is a playground and you can walk just about 15 minutes to the Centre of Tahko (there is a playground too, by the way). We came here by car so it was no problem to drive to the Tahko, the checkin was simple. A supermarket is just in a 10min driving distance (in Nilsia). I can give only 4 star cause ashtray in the balcony was not empty (we don\'t smoke at all) and there was some dust under the sofa and beds. Kiitos!
 09.07.2018 Loma-asunnon omistaja: Thank you for the great feedback! Every feedback is important for us, so we can enhance the apartment and keep it convenient for the families. It is pleasure to hear that your family has enjoyed the vacation in the apartment and tahko area, which has huge amount of activities and unique nature all year around. We are really sorry about the ashtray and dust under the sofa. This feedback has also reached the tahko.com company, so the cleaners pay attention also for ashtrays and dust under sofa next time. They are improving the service all the time to keep the cleaning quality at great level and customers satisfied. We hope you relaxed during your vacation and got huge amount of energy for the normal day life. Thank you for choosing Tahkonkehto F 101 apartment. We hope you come back soon and choose again Tahkonkehto F 101.

14.01.2018
Yleistä kulumaa hieman
 19.02.2018 Loma-asunnon omistaja: Kiitos palautteestanne. Yleistä kulumaa näkyy hieman paikka paikoin, sillä huoneiston varausaste on erittäin suuri. Vuonna 2017 varauksia oli 80 kpl ja yöpymisiä 222. Pinnoissa olevia kulumia korjataan aika-ajoin kun se nähdään tarpeelliseksi. Palautteenne on meille erittäin tärkeä ja otamme sen huomioon seuraavan tarkastuskäynnin yhteydessä. Toivottavasti muutoin lomanne oli antoisa ja rentouttava ja kiitos että valitsitte juuri Tahkonkehto F 101 huoneiston. Tervetuloa uudelleen.

19.11.2017
Kaikki toimi niin kuin pitikin. Hinta/laatusuhde kohdallaan. Viihdyimme!
 10.01.2018 Loma-asunnon omistaja: Kiitos loistavasta palautteesta. On ilo kuulla että kohde miellytti teitä. Toivottavasti lomanne tahkolla oli erinomainen, nautitte olostanne kauniissa maisemissa ja saitte voimia arjen aherrukseen. Kiitos että valitsitte juuri Tahkonkehto F 101 huoneiston. Lämpimästi tervetuloa uudelleen.

16.06.2017
Loistava majoituskohde
 03.07.2017 Loma-asunnon omistaja: Kiitos loistavasta palautteesta. On ilo kuulla että kohde miellytti teitä. Toivottavasti lomanne tahkolla oli erinomainen, nautitte olostanne kauniissa maisemissa ja saitte voimia arjen aherrukseen. Kiitos että valitsitte juuri Tahkonkehto F 101 huoneiston. Lämpimästi tervetuloa uudelleen.

10.04.2017
Siisti, mukava, tilava mutta hiukan karu, matto tms voisi tuoda viihtyvyyttä. Jääkaappi hiukan äänekäs. Hyvä kokonaisuus silti.
 07.06.2017 Loma-asunnon omistaja: Kiitos palautteestanne. Tämä on toinen palaute jossa toivotaan mattoa olohuone/keittiö tilaan. Tämä laitetaan harkintaan ja pyritään löytämään matto joka lisäisi viihtyvyyttä, mutta ei aiheuttaisi ongelmia siisteyden ylläpitämisessä. Saunan oven saranat narisevat ja ne rasvataan vuosittain huoltokäynnin yhteydessä. Kiitos myös tästä huomautuksesta. Hoidetaan kuntoon lähiaikoina. Mukava kuulla että kokonaisuus muutoin vastasi odotuksianne. Toivottavasti säät oli suotuisat ja saitte vietettyä nautinnollisen loman. Kiitos että valitsitte juuri Tahkonkehto F 101 huoneiston. Tervetuloa uudelleen lomailemaan.

12.03.2017
Kohde vastasi odotuksiamme ja olimme tyytyväisiä vuokraamaamme huoneistoon.
 21.03.2017 Loma-asunnon omistaja: Kiitos palautteestanne. Sekä meille että tahko.comin väelle on sydämmen asia, jotta asiakkaat heti saavuttuaan pääsevät nauttimaan ansaitsemastaan lomasta. On todella upeaa kuulla että tahkonkehto on vastannut juuri odotuksianne. Toivottavasti säät suosivat lomaanne ja pääsitte nauttimaan myös tahkon luonnosta. Kiitos että valitsitte juuri Tahkonkehto F 101 huoneiston. Tervetuloa uudelleen rentoutumaan tahkonkehtoon.

20.02.2017
Tahkolle on hyvä tulla, majoituksessa ei ole koskaan ollut yllätyksiä, vaan paikat on aina tip-top kunnossa! :)
 21.03.2017 Loma-asunnon omistaja: Kiitos palautteestanne. Ulkopistokkeen kytkimestä ilmoitetaan huoltoyhtiölle. Pistorasiat tarkistetaan seuraavan huoltokäynnin yhteydessä ja vaihdetaan tarvittaessa. Kuivauskaappi huolletaan samalla kanssa. Mukava kuulla että se on ollut tarpeellinen ja käytössä. Loistavaa että muuten viihdyitte ja että saapuessanne majoituksessa oli kaikki siististi. Toivottavasti saitte energiaa tahkolta arkiseen aherrukseen. Tervetuloa uudelleen viihtymään tahkonkehtoon.