(3.9) Kohteesta annettu 11 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(4.2) Kohteesta annettu 12 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(4) Kohteesta annettu 12 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

10.03.2019
Olemme olleet tässä aiemmin. Muistimme silloin viihtyvämme hyvin ja niin nytkin. Toivottavasti pikku korjaukset hoituvat.

24.02.2019
Hieno, lämmin mökki! Takan lasiluukkujen saranoiden ruuvit kannattaa käydä kiristämässä ennen kuin luukut irtoavat. Myös yläkerran huoneen oven kahvan ruuvit kaipaavat kiristämistä. Saunan lauteiden alla oli venäläisten jäljiltä lasin siruja ja keittiön työtasojen sivussa & lattiassa oli punaisia läikkiä. Lattialle oli ilmeisesti pudonnut / kaatunut Polar karpalolikööriä, sillä tätä nestettä sisältänyt tyhjä pullo oli yhdessä muiden tyhjien pullojen ja tölkkien kanssa sekäjäteroskiksessa.

02.04.2018
Ihana mökki, valoisa. Voisimme majoittua uudelleenkin. Alakerran sohvat ja nojatuolit kaipaisivat päivitystä/puhdistusta. Astianpesukonettakin voisi kohta uusia (pesuainetta jää aina koneeseen), muuten keittiön varusteet olivat kohdillaan.

06.03.2017
Sälekaihtimien kääntövivut vaatisivat pientä huoltoa, olivat jäykkiä ja irtoilivat yläkiinnikkeistä. Portaiden lapsiportin saranat kannattaisi myös korjata, ovat melkein irtoamassa. Meidän lapset ovat isoja eikä porttia tarvittu, mutta tositarpeessa portti ei välttämättä ole turvallinen. Yön aikana lämpötila olohuoneessa laski yllättävän paljon (pari astetta) ja aamulla herätessä tuntui hiukan viileältä, takkaa ei kuitenkaan lämmitetty paljon illalla. Kokonaisuus kuitenkin vastasi erinomaisesti odotuksia.