(4.2) Kohteesta annettu 46 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(4.7) Kohteesta annettu 46 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(4.3) Kohteesta annettu 46 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

19.09.2020
Kohde oli todella siistissä kunnossa ja nykyaikainen. Laadukkaat keittiövälineet, astiat ja kodinkoneet. Ainoa silmiinpistävä seikka keittiössä oli kahvinkeitin, joka ei tyyliltään sopinut muuhun sisustukseen. Kahvinkeitin oli ehkä jo nähnyt parhaat päivänsä, tosin se toimi kyllä edelleen ja saimme keitettyä aamukahvit. Ulkolämpömittari olisi huoneistoon kiva lisä, sekä seinäkello. Lisäksi kaipasimme myös roskista kylpyhuoneeseen. Muuten huoneisto palveli meitä hyvin keskeisellä sijainnillaan ja ovikoodi oli kätevä, ei tarvinnut huolehtia avaimista.

01.09.2020
Kaikki toiminut joka kerta todella hyvin ja moitteettomasti.

09.08.2020
Pyykinpesukone olisi hyvä lisä.

12.03.2020
Tiedoksi pari pientä yksityiskohtaa, joihin voisi kiinnittää huomiota: - keittiön leikkuulaudat alkavat olla käyttöikänsä päässä ja leikkuuveitset voisi teroittaa. - kahvinkeittimen kannun kahva oli poikki. - saunan lauteessa oli jotain punaista väriä (jäänyt ehkä punaisesta pefletistä)

28.02.2020
Siisti huoneisto, pesukonetta jäi tosin kaipaamaan.

24.02.2020
Majoitustila oli hyvin varusteltu. Keittiöstä löytyi kaikki tarvittava ja vähän enemmänkin. Huoneisto oli siisti ja puhdas, kivasti sisustettu.

22.04.2019
Huoneiston esittelykuvat vastasivat täysin todellista kuvaa huoneistosta. Laadukkaat astiat ja keittiövarustus muutenkin hyvä. Hyvä, kun ei tarvitse avaimesta huolehtia, ovikoodi +++

18.03.2019
Astiasto voisi olla monipuolisempi

15.04.2018
Todella siisti ja kaunis huoneisto. Hintalaatusuhde todella hyvä.

28.03.2018
Hei. Hyvin suunniteltu ja tilava huoneisto kahdella erillisellä makuuhuoneella. Hyvin mahduttiin. Astioita ja ruokailuvälineitä olisi hyvä olla väh. kahdelle ruokailulle. Nyt jokaisen ruokailun jälkeen joutui astiat pesemään seuraavalle aterialle. Pyykinpesukone olisi kova sana muuten hyvin varustellussa huoneistossa. Esim. pesuhuoneeseen altaan vasemmalle puolelle tasoa lyhentämällä ja allasta siirtämällä suihkuun päin. Toisessa MH.ssa ei ole hyllykomeroa (lukittu, onko omistajan käytössä?) - lukittu komero voisi olla esim. eteisessä. Muuten mukava ja siisti huoneisto myös kahdelle pariskunnalle - tullaan varmaan toistekin. Kiitos.