(3.5) Kohteesta annettu 15 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(4.3) Kohteesta annettu 15 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(3.9) Kohteesta annettu 15 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

19.03.2019
Hyvä sijainti,siisti.Toisessa makkarissa saisi olla sängyt.Sopivan kompakti,kauniisti kalustettu.

25.03.2018
Hyvä nukkua. Ihmeteltiin epäkäytännöllisiä hanoja vessassa ja kylpyhuoneessa. Kaikki tarpeellinen löytyi mökistä.

21.03.2018
Yleis siisti pikkumökki. Toiseen makkariin kaivattiin oikeaa sänkyä, nykyisen vuodesohvan tilalle. Hyvä sijainti ja ok autoparkki.

23.02.2018
Mökin sijainti rauhallinen ja kävelymatkan päässä siirtymähissistä. Mökissä uusittu (2018 alussa) sauna, pesutilat, WC, yksi makuuhuone ja eteinen. Nämä tilat luonnollisesti moitteettomassa kunnossa. Keittiö kaipaisi myös uudistusta. Keittiössä tosi pienet tilat ja hella sekä uuni retroa 80-luvulta. Toisesta alakerran makuuhuoneesta tehty olohuone mutta ainoa alakerran telkkari keittiössä. Eli telkkarin katselu tapahtuu ruokapöydän tuoleilta. Laittakaa toinen telkkari \"olohuoneen\" seinälle. Parvelle mennään pystysuoria tikapuita pitkin. Eli ei sovellu pienille lapsille. Parvella pieni telkkari ja Pleikkari. Sängyt oli myös uusittu, hyvin nukutti.

21.01.2018
Pistorasioita oli riittävästi, saatiin hyvin kaikki laitteet ladattua. Suksille varattu tila kuistilla oli tosi pieni, ei saatu kaikkia tavaroita mahtumaan sinne. Sauna oli tosi hyvä, erittäin siistissä kunnossa. Parvella oli ehkä vähän tarpeetonta tavaraa (radio, tosi monta lamppua, yksi tyhjä rottinkilaatikko, iso säilytyslaatikko), mikä laskee tilan viihtyvyyttä ja hankaloittaa siivousta. Kohteen tiedoissa uunista kannattaisi mainita sen olevan minikokoinen. Astioita ja keittiövälineitä oli riittävästi, kattiloita ehkä turhankin monta keittiön kahdelle levylle. Kylpyhuoneessa vois olla kiva, jos olisi joku hylly mihin voisi laskea tavaroita pesukoneen päällisen lisäksi. Kaikki laitteet mitä käytimme toimivat hyvin ja olivat hyvässä kunnossa ja siistejä.