(3.9) Kohteesta annettu 15 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(4.3) Kohteesta annettu 15 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(4.2) Kohteesta annettu 15 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

16.12.2019
makuuhuoneen sängyt on kyllä aika loppuunkäytettyjä. Tosi kiva jos olisi seinäkello ja ulkolämpömittari jossakin ikkunan pielessä.

14.02.2019
Muutamat valot eivät toimineet, kuten sauna valon katkasija ei aina toiminut ja parvella ollut jalkalamppu ei toiminut. TV:n signaali myös pätki? Erittäin tyytyväinen kuitenkin majoitukseen, erityisesti sijainnin vuoksi!

22.04.2018
Erittäin kiva ja kompakti paketti, johon on saatu mahdutettua yllättävän paljon säilytystilaa fiksuilla tilaratkaisuilla! Rappuset yläkertaan olivat todella jyrkät ja kapeat, mutta lapsilta niidenkin kiipeäminen sujui. Mukavaa, että lapsille oli oma soppi, eikä heitä tarvinnut majoittaa olohuoneen sohvalla. Plussaa myös siitä, että kylppärissä oli sekä pesukone että kuivausrumpu! Hyvä ja laadukas perusastiasto keittiössä - mittakippoa olisimme kuitenkin kaivanneet lisäksi. Tuulikaappi kuivauskaapilla oli todella kätevä ja sopivan tilava. Mainio sijainti ja avainkotelo ovenpielessä oli mahtava keksintö, joten aikaa ei kulunut turhaan avainten noutoon ja luovutukseen.

20.03.2018
Tosi hyvä varustelu mm astioissa. Peilit ja ovet hieman likaiset, sekä keittiöluutu puuttui,mutta saimme sen ripeästi kun laitoin viestiä.

02.04.2017
Lähellä kaikkea ja näppärän kokoinen huoneisto. Alppitalomainen terassi ja todella hyvät sängyt.

26.02.2017
Mahtavalla paikalla hyvin varusteltu loma-asunto. Sopii hyvin kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle.

05.02.2017
Kylpyhuoneen siisteydessä toivomisen varaa, etenkin suihkutilan. Liesituulettimen suodatin tavattoman rasvainen, rasvaa ihan tippui keittolevylle. ( Olisin pessyt, mutta ei lähtenyt irti pidikkeistään) Sijainti ++, kauppa, ravintolat, rinteet ja ladut sopivalla etäisyydellä.