(4.3) Kohteesta annettu 75 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(4.6) Kohteesta annettu 77 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(4.5) Kohteesta annettu 76 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

12.01.2020
Todella hienolla paikalla viihtyisä ja tilava mökki. Isokin porukka mahtuu hyvin majoittumaan, suosittelen!

04.08.2019
Etuterassi on kovin tikkuinen eli vaatii sukkien tai kenkien käyttöä, jotta ei saa tikkuja jalkaan. Muuten majoitustilat ovat oikein mukavat ja sopivat meidän perhekuntamme tarpeisiin hienosti.

20.06.2019
Erittäin toimiva ja viihtyisä asunto!

27.04.2019
Ihan mahtava sijainti tällä mökillä! Erinomaiset tilat kahden tai kolmeen perheen majoittua riippuen toki lapsimäärästä. Mainio pohjaratkaisu ja varustetaso mökissä. Olimme positiivisen yllättyneitä hinta-laatusuhteesta ja siitä, että viime tingassa päätimme lähteä Tahkolle ja tällainen helmi löytyi. Aurinkoiset kelit yhdistettynä täydellisesti osuvaan majoitukseen takasivat sen, että ensi vuonna/kaudella tulemme uudestaan!

11.03.2019
Olemme olleet monta kertaa samassa mökissä. Varustelutaso on erittäin hyvä ja mökkiin taipuu isompikin porukka. Meitä oli 10 henkeä (5 aikuista ja 5 lasta). Vierailu sujui jälleen kerran mainiosti. Mökissä parasta ovat sijainti, rauhallisuus, pohjaratkaisu. Toista hissikorttia jäimme kaipaamaan, aiempina vuosina näitä on ollut 2 asukkaiden käytössä ja tänä vuonna vain yksi.

01.03.2019
It was our third time in Ranta Puustila and we do like the house very much. The location is excellent, check-in check-out is very easy and comfortable. Sauna is great, kitchen well equipped, lamps and domestic appliances worked well. If we had any extra needs, they were taken care of instantly. However, the bigger cutting board in the kitchen would be helpful since we cooked for 10 people. Please provide a proper coffee making equipment, too:)

21.08.2018
Kaikinpuolin ihan mukava kokemus lapsiperheelle. Leluja poika löysi nopeastikkin laatikoista ja leikki alkoi. Risuja ja ruusuja voi toki antaa. Mitään ryyppyreissua emme hakeneet vaan rauhallista perheaikaa jota saimmekin. Koko kylä tuntui autiolta. Voi toki johtua ajankohdasta. Tilava ja hyvä pohjaratkaisu. Plus suht tuoreen olliset pinnat ja laitteet. Läheisellä farmilla näkyi eläimiä mitä poika tykkäsi katsella. Varsinkin pihoilla vapaana ollutta kanaa. Kohteessa tuli sokeritoukkia vastaan kaikissa muissa tiloissa paitsi eteisessä ja tästä johtuen jäi hieman epämiellyttävä olo siisteydestä. Emme halunneet laskea juurikaan mitään lattialle ettei kulje mukana kotiin. Sitten kehittämistä: -Tämä ns lapsipaketti johon ei sisältynyt vannaa. 2kk ikäinen vauva ei päässyt peseytymään. -Emme löhtäneet vieraskirjaa josta olisi voinut lukea muiden kirjoituksia ja lisäillä omia tunnelmia. -Makuuhuoneiden verhot. Joita ei ollut. Oli hankala saada lapset päiväunille valoisaan huoneeseen. Pimennysverhot? Pientä hienosäätöä vaatenee, mutta voisimme tulla toistekkin lomailemaan. Ehkä seuraavalla kerralla kun lunta on maassa.

17.04.2018
Puustilan huoneistot on hienoja ja hintaan sisältyvät lasketteluliput ovat todella hyvä idea.

30.10.2017
Olimme majoittuneita veljeni hautajaisten vuoksi vain yhden yön. Kun puimme juhlavaatteet, niin huomasimme, että peiliä, josta näkee itsensä kokonaan ei ollut. Muuten paikka ihan mahtava!

15.06.2017
Hyvä paikka viettää lomaa!