(3.2) Kohteesta annettu 22 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(3.6) Kohteesta annettu 22 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(3.3) Kohteesta annettu 22 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

08.04.2019
Kohde ns. kulunut / kulahtanut, mutta hintaansa nähden ihan ok eli voidaan sanoa, että hinta-laatusuhde kohdillaan. :) Sängyt hirvittävät kovat ja tyynyt karmivat. Suihkuhuoneessa kannattaisi ehkä kääntää suihkuseinä toiselle puolelle; nyt suihku osuu periaatteessa suoraan pyyhekuivaustelineeseen :) Ottaen huomioon, että huoneistoa myydään lemmikkikohteena, voisi esim. kuramatto olla paikallaan (helpottaisi varmasti myös siivoustyötä). Plussaa koodilukoista ja sijainnista!

02.03.2019
Yläkerran vuode oli todella kova. Peruskäyttöastioita voisi olla vähän enemmän, lasit, mukit ja leipälautaset loppuivat jo kolmella hengellä heti kesken. Koodilukko oli kätevä, ei tarvinnut miettiä kuka ottaa avaimen ja miten se saadaan sen tyypin taskuun, joka ekana haluaa rinteestä majoitukseen. Siivouksen ja liinavaatteiden kuuluminen hintaan ehdotonta bonusta, helpotti lomailua ja toi pientä arjen luksuksen tuntua perus hiihtolomaan.

21.02.2019
Oikein mukava kompakti paketti, hyvä sijainti ja kaikki muutenkin ok. Saunan mittari oli huijari ja suihkusta tuli tosi lämmintä vettä, ei pahoja asioita mutta ne jäi mieleen.

26.12.2017
Loistava sijainti, palvelut lähellä ja check-in sähköpostitse oli erittäin kätevä.

16.01.2017
Keittiössä muutamia puutteita, kuten mikro ja juustohöylä. Tiskien tiskaamisesta (täytyykö itse tehdä) lähtöpäivänä voisi olla ohje.