(4.1) Kohteesta annettu 13 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(4.6) Kohteesta annettu 13 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(4.5) Kohteesta annettu 13 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

13.07.2019
Erittäin jyrkät ja kapeat portaat parvelle, joten ei sovi kaikille kiivetä ylös. Majoitus on paremminkin kahdelle sopiva kuin neljälle. Keittiö oli muuten hyvin varusteltu, mutta keittolevyjä vain kaksi, joten jos oli isompi kattila levyllä niin sitten ei enää muuta toiselle levylle mahtunutkaan. Kaksi telkkaa oli luksusta, vaikka me ei niitä juuri ehditty katsella. Sijainti hyvä, mutta ei parveketta eikä terassia, joten sopii enempi talvella meille.

14.02.2019
Mökin sijainti oli loistava, tilaa oli neljälle reilusti ja esim. keittiön varustelutaso todella hyvä. Eteisessä oli hyvin tilaa suksille ja lumilaudoille ja kaksi kuivakaappia toimivat moitteettomasti. Portaat parvelle olivat todella jyrkät, joten kovin pienten lasten kanssa matkustaville en Viettiä suosittele, mutta isompien lasten kanssa toimii mainiosti. Ainoana miinuksena liian pehmeät sängyt.

20.08.2018
Parvi avoin myös makuuhuoneen suuntaan.

02.03.2018
Kohteessa voisi olla useammat aterimet kuin neljät, kumminkin kohteessa astianpesukone kone.

26.02.2018
Kohde oli muuten hyvä, mutta pari pientä ehdotusta. Keittiön varustukseen olisi hyvä kuulua sakset. Hyvän lisän tekisi myös suola ja pippuri, jotka nyt piti ostaa itse.