(4.2) Kohteesta annettu 13 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(4.6) Kohteesta annettu 14 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(4) Kohteesta annettu 14 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

03.07.2018
Kaikin tavoin hyvä mökki ja kaikki toimi, ja nautittiin olostamme. Ihana kun saimme olla muutaman tunnin pidempään, kun sää oli tullessamme niin huono, ja hyvällä säällä saimme lähtöpäivänä vielä viettää aikaa ulkosallakin. :) Mietittiin porukalla että mökin tiedoissa olisi voinut netissä jo lukea polkuveneiden maksuttomasta käyttösaatavuudesta, ja siitä, mitä kaikkea ostettavaa tarviketta mökin vuokraus sisältää, kuten koneastianpesuaine, käsiastianpesuaine, astiaharja, wc-paperi, talouspaperi, ja että esim. tulentekovälineitä ei mökissä ole. Selvisihän nämäkin kyselemällä ja meille ei aiheutunut haittaa siitä, mutta ei se silti haittaisi muita varaajia ajatellen, jos ne tiedot olisivat jo heti saatavilla lukiessa, lisätiedoissa tai muuten. Mökin saunan lauteet olivat jostain syystä erittäin kovaääniset, en tiedä mikä sen aiheutti, ja voiko asiaan mitenkään vaikuttaa, mutta ei sekään meitä onneksi suuremmin häirinnyt. :) Kiitokset, oli mukava viikonloppu Tahko-Toursilla!
 01.08.2018 Loma-asunnon omistaja: Kiittämme palautteesta! Saatujen palautteiden mukaan vaihdetaan pikkuhiljaa kaikissa huviloisa sähkögrillit hiiligrilleihin.Lisätään tiedot huviloiden kuvauksiin, kiitos!Tervetuloa uudelleen!

05.03.2018
Palvelu oli ystävällistä. Tulimme hieman myöhässä ja meitä odotettiin vastaanotossa. Paikka oli tosi mukava ja hyvät hiihtoladut.