(4.1) Kohteesta annettu 45 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(4.3) Kohteesta annettu 47 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(4) Kohteesta annettu 47 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

18.08.2020
Toivomus pimennysverhot/rullaverhot kahteen makuuhuoneeseen, jotka aamuauringon puolelle.

13.08.2020
Pientä fixiä esim noiden sälekaihtien osalta niin nostaa yleisilmettä kun eivät repsota. Muutoin hinta-laatusuhde hyvä. Taso vastasi mielestäni kuvausta hyvin.

05.03.2020
Tilatut liinavaatteet olivat laadultaan heikot, ryppyiset ja tyynynpäälliset olivat \"kosteussuojakalvolliset\" eikä kankaiset. Vastaavasti sänkyjen päällä olleet petarit liikkuivat eivätkä kattaneet koko sänkyä. Liinavaatteiden osalta tuntui, että maksettiin tyhjästä. Alakerrassa yksi makuuhuone oli selvästi kylmempi kuin muut makkarit eikä huoneen lämpötila noussut lämmön säädöstä huolimatta. Keittiön hellan alalaatikosta löytyi rasvan sotkema pelti toisen pellin alta, ja sen siivoaminen oli eka homma ennen hellan käyttöä. Kohteen olkkarin räsymatto oli silmin nähden likainen/pinttynyt. Positiivista hyvä sijainti ja kiva terassi & siivoajien ystävällinen palvelu saavuttaessa:)

30.09.2018
Talo oli upea ja sopivan etäisyyden päässä palveluista. Nautimme viikonlopusta kovasti!

11.02.2018
Puulämmitteiseen kiukaaseen kiviä lisää kiitos. Hieno ja hyvä mökki, mutta sisätilat vaatisivat päivitystä tähän päivään. Ammattilainen voisi suunnitella sisustuksen värit. Nyt näyttää siltä kun kirvesmies itse ois käyny maalikaupassa. Mökissä isot makkarit ja muutenkin hyvin tilaa suurelle porukalle. Varaamo hoiti hienosti erikoistoiveet, kiitos. Tullaan varmasti uudelleen!

25.03.2017
Asiallinen ja hyvä kohde

21.03.2017
Ikä alkaa näkymään mökissä, mökistä maksettu hinta yläkanttiin akuutit korjausta vaativat puutteet huomioiden. Suksille saisi olla parempi säilytystila tai teline esim. kodinhoitohuoneessa. Internet ok, hissiliput ok.

03.03.2017
Natisevat sängyt, retkahtanut sohva, vähintään pientä pintatemonttia kaipaisi kauttaaltaan yleisilmeen raikastamiseksi nykypäivää vastaavaksi. Muuten tilava huvila kauniilla paikalla.