(3.4) Kohteesta annettu 29 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(4.1) Kohteesta annettu 29 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(3.4) Kohteesta annettu 29 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

28.04.2019
Pientä kulumista ja esim toisen makuuhuoneen (lähempänä saunaa oleva) lähellä olevan lattian narina (wc:n ulkopuolella, eli äänet kuuluu varsinkin yöaikaan). Samassa wc:ssa todella kylmä lattia

10.02.2019
Lämminvesi loppui aika äkkiä kun isompi porukka kylpemässä

24.03.2018
Perussiisti mökki majoitukseen. Vähän jo aikaa nähneet kalusteet (sohva ja nojatuolit) eivät houkuttaneet.

28.12.2017
Eteistila yhdistettynä keittiöön todella iso haitta. 12 paria laskettelumoja+12 paris murtsikkamonoja, talvikenkiä, toppasuja, rukkasia yms. Jatkuva \"bordelli\" jaloissa. Järkyttävän likanen vaaleanpunainen nojatuoli ( peitimme lakanalla). Huonakalut muutenkin kaipais vähän päivitystä. Vanhanaikainen, hidas liesi (totuttu induktioon), mutta kyllä sillä pärjättiin. Astiavarustus ok, paitsi niitä atertimiä liian vähä ja osa veitsistä käyttökelvottomia. Muuten kämppä ja sijainti oli hyvä. Omistaja vois pienellä rahalla ja vieraiden arvostuksella korjata/päivittää näitä edellä mainittuja asioita. Toivottavasti palaute otetaan rakentavasti, tarkoitus ei ole mollata. Kaikenkaikkiian viihdyimme hyvin, paljon oli kämpässä hyvää. Voisimme tulla uudelleenkin, jos tietäisimme, että kämppää olisi paranneltu. Nyt tähdet eivät vastanneet laatua. Kiitos kuitenkin kivasta lomasta.

02.10.2017
Kohde oli siisti ja mukava. Kaikki tarvittava löytyi myös.

01.03.2016
HYVÄ JA TOIMIVA KOKONAISUUS; ERINOMAINEN VARUSTETASO; ERINOMAINEN SIJAINTI (HIIHTO&LASKETTELU)

04.01.2016
Erittäin hyvä sijainti. Peruskunnoltaan ok oleva kämppä, jossa viihtyy isompikin porukka. Uusi TV oli iso plussa. Viime vuonna oli iso liuta ongelmia, tänä vuonna kaikki toimi moitteettomasti.