(3.2) Kohteesta annettu 75 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(3.9) Kohteesta annettu 77 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(3.2) Kohteesta annettu 77 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit
02.10.2017Kohde oli siisti ja mukava. Kaikki tarvittava löytyi myös.
01.03.2016HYVÄ JA TOIMIVA KOKONAISUUS; ERINOMAINEN VARUSTETASO; ERINOMAINEN SIJAINTI (HIIHTO&LASKETTELU)
04.01.2016Erittäin hyvä sijainti. Peruskunnoltaan ok oleva kämppä, jossa viihtyy isompikin porukka. Uusi TV oli iso plussa. Viime vuonna oli iso liuta ongelmia, tänä vuonna kaikki toimi moitteettomasti.
02.12.2015kakosäätimet eivät toimineet,ikkunaverhot röpsöttivät.verhoilla ei saanut peitettyä ikkunoita oleskelutilasta
25.10.2015Perus siivous olisi paikallaan ja siivousvälineiden uusiminen.Kuistin matot huonoja...keittiö siisti ja astiasto todella hyvä,tilava ja mukava paikka :)
27.10.2014Vanhahko käytössä jo kulunut mökki, vain yksi suihku. Ei paras pohjaratkaisu eteisen ja keittiön kanssa. Muuten ihan toimiva kokonaisuus.
04.08.2014Tilava mökki, joka sopi hyvin ison porukan viikonlopun viettoon. Tilat olivat siistit ja vain lievästi kuluneet. TV olisi voinut toimia paremmin ja pesuhuoneen toiseenkin hanaan kannattaisi laittaa suihkuletku, muuten kaikki OK.
25.03.2013Mökki oli melkoinen pettymys, koskaan ei näin huonokuntoista mökkiä ole saatu 4-tähden mökkinä. Kun saavuttiin oli kuisti lumessa eli aloitimme lumitöillä, sähköt poissa, sulakkeet palaneet, joten huoltomies soitettiin. Ilmeisesti lämminvesivaraaja oli samoissa sulakkeissa, joten kun porukka meni suihkun niin jo 3 henkilön jälkeen saimme vain kylmää vettä. WC:n oven kahvasta lenteli ruuvit ja kaappien ovinupit oli hajalla. Mökki oli siivoton! SÄnkyjen alta vain pöly lenteli ja oli täynnä roskia, tuvassa hiilenpalasia lattioilla ja isoja papereita lattialla. Kiukaan päälle ja pois laitto oli vaarallisessa paikassa. Vielä lähtöpäivänä löytyi yhdestä makkarista turkiskuoriaisia! Olemme kyllä sitä mieltä, että tämä olisi jo hyvityksen paikka. Samaa mökkiä en enää tälle porukalle ottaisi :(.
05.03.2013Portaat olivat hengenvaaralliset. Yksi nuori liukastui rappusissa ja jalka jäi jumiin kaiteen väliin. Vaatisivat ehdottomasti isomman astumispinnan seka liukuesteet. Televisio aiheutti nuorille migreenin, sillä siitä kuului jatkuva korkea vinkuna. Jos mökki on mitoitettu 12+2 hengelle oli keittiön varustetaso ruoan valmistukseen todella puutteellinen. Myös lämminvesivaraaja ei ollut riittävä tälle henkilömäärälle. Vaikka vettä kaytettiin kuinka säästeliäästi se loppui joka ilta. Eteisessä ei ollut ollenkaan tilaa kengille tai muutoin keittiön lattia olisi lainehtinut vedestä. Jouduimme vasta illalla lasten mentyä nukkumaan nostamaan kengät sisälle kuivumaan, jotta ne eivät tukkisi koko kulkuväylää toiminnan aikana. Suurin ihmetyksen aihe olikin se, että tämä oli samanhintainen Tahkonmaja as 1 kanssa, joka oli tasoltaan huomattavasti parempi. Ja Karhurinne oli mökeistä edullisin, vaikka se oli mökeistä ehdottomasti paras.
23.10.2012Vähän vanhahtava, mutta kuitenkin ihan toimiva. Kaipaa remonttia.