(3.4) Kohteesta annettu 34 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(4) Kohteesta annettu 34 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(3.4) Kohteesta annettu 34 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit
24.03.2018Perussiisti mökki majoitukseen. Vähän jo aikaa nähneet kalusteet (sohva ja nojatuolit) eivät houkuttaneet.
28.12.2017Eteistila yhdistettynä keittiöön todella iso haitta. 12 paria laskettelumoja+12 paris murtsikkamonoja, talvikenkiä, toppasuja, rukkasia yms. Jatkuva \"bordelli\" jaloissa. Järkyttävän likanen vaaleanpunainen nojatuoli ( peitimme lakanalla). Huonakalut muutenkin kaipais vähän päivitystä. Vanhanaikainen, hidas liesi (totuttu induktioon), mutta kyllä sillä pärjättiin. Astiavarustus ok, paitsi niitä atertimiä liian vähä ja osa veitsistä käyttökelvottomia. Muuten kämppä ja sijainti oli hyvä. Omistaja vois pienellä rahalla ja vieraiden arvostuksella korjata/päivittää näitä edellä mainittuja asioita. Toivottavasti palaute otetaan rakentavasti, tarkoitus ei ole mollata. Kaikenkaikkiian viihdyimme hyvin, paljon oli kämpässä hyvää. Voisimme tulla uudelleenkin, jos tietäisimme, että kämppää olisi paranneltu. Nyt tähdet eivät vastanneet laatua. Kiitos kuitenkin kivasta lomasta.
02.10.2017Kohde oli siisti ja mukava. Kaikki tarvittava löytyi myös.
01.03.2016HYVÄ JA TOIMIVA KOKONAISUUS; ERINOMAINEN VARUSTETASO; ERINOMAINEN SIJAINTI (HIIHTO&LASKETTELU)
04.01.2016Erittäin hyvä sijainti. Peruskunnoltaan ok oleva kämppä, jossa viihtyy isompikin porukka. Uusi TV oli iso plussa. Viime vuonna oli iso liuta ongelmia, tänä vuonna kaikki toimi moitteettomasti.
02.12.2015kakosäätimet eivät toimineet,ikkunaverhot röpsöttivät.verhoilla ei saanut peitettyä ikkunoita oleskelutilasta
25.10.2015Perus siivous olisi paikallaan ja siivousvälineiden uusiminen.Kuistin matot huonoja...keittiö siisti ja astiasto todella hyvä,tilava ja mukava paikka :)