(4) Kohteesta annettu 21 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(4.5) Kohteesta annettu 22 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(4.2) Kohteesta annettu 22 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

21.07.2019
Perussiisti ja yllättävän tilava majapaikka suunnistusporukallemme Fin5-viikon ajaksi. Sijainti oli todella hyvä! Keittiötavaroita löytyi joka lähtöön asunnossa oli hyvä sisäilma. Parvekkeen puukalusteet voisi öljytä ja suihkun kallistukset seuraavan suihkuremontin yhteydessä katsoa oikein.

28.02.2018
Sijainti hyvä, kohde ja kohteen varustus muutenkin ok. Keittiön varusteet suorastaan esimerkilliset, kerrankin riittävästi astioita ja käyttökuntoisia veitsiä. Pikku puutteita: WC:n käsienpesualtaan viemäri veti heikosti. Kypyhuoneen kaadot heikot, suihkun vesi valuu ympäri lattiaa, lähes löylyhuoneen puolelle! Tuskin ovat rakennusmääräysten mukaisia: \"Kallistuksen oltava 1:100 ja lattiakaivon ympärillä 0,5 metrin säteellä 1:50.\"? Ulkovalaistus vähän hämärä: sekä sisääntulokuistilla ja varsinkin parveekkeella pimeitä valaisimia.

26.03.2017
Parvekkeen ovi oli hankala laittaa kiinni. Pesumoppille olisi hyvä olla koukku kylpyhuoneessa.

06.01.2017
Kohteessa oli kylmä, etenkin oleskelutila eli sohva-alue lattioineen oli hyvin kylmä. Lämmön noston jälkeen seuraavana päävänä oli kuuma, paitsi tuo oleskelualue oli edelleen viileä saareke. Kannattaisi laittaa lämmönsäädöt valmiiksi niin, että ovat sopivat.. kuohuviinilasit olisivat toivottavat.