(3) Kohteesta annettu 12 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(3.5) Kohteesta annettu 12 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(3.5) Kohteesta annettu 12 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

13.03.2018
Erinomainen sijainti!

27.02.2017
Kohteen vahvuus oli sijainti rinteiden läheisyydessä. Yleistunnelma oli kuitenkin kulunut ja nihkeä (erityisesti hintatasoon nähden). Keittiö oli hyvin varusteltu, mutta astioita oli mielestäni jopa liikaa (viinilaseja varmaan 20kpl), majoituskapasiteetti kun oli kuitenkin vain 8:lle.

05.01.2017
Enemmän koukkuja Rivitahkon as 5:n makkareiden, vessan ja kylpyhuoneen seinille, jos huoneistossa kerran voi yöpyä peräti 8 hlöä. Kylpyhuoneessa on wc-istuin muttei edes pientä bideesuihku pesuallasta! Kun nyt ottaa huomioon, että kohteessa on 8:lle sängyt, niin kylpyhuoneessa tulisi olla myös jonkinlainen laskutaso, mikä mahtuisi wc-istuimen yläpuolelle. Sen lisäksi suihkun luona pitäisi olla hylly pesuaineille ym tavaralle. Suihkusetin varressa olevat pienet lätkät eivät riitä edes neljän hengen tuotteille.
 05.01.2017 Loma-asunnon omistaja: Kiitos palautteestanne. Täksi talveksi asensimme parvelle isot hyllyköt helpottamaan tavaroiden säilytystä. Pitääkin asennella koukkujakin enemmän. Bideesuihku löytyy toki vessasta, mutta kylpyhuoneen wc-istuimelle sellaista tai allasta ei teknisesti ole mahdollista toteuttaa. Isompi pesuainetaso on hyvä idea. Toivottavati lomanne oli onnistunut :)