(3.2) Kohteesta annettu 24 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(4.4) Kohteesta annettu 25 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(3.2) Kohteesta annettu 25 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

16.03.2020
Ainoa hyvä puoli on sijainti. Kiuas antaa yhdet löylyt ja se on sitten siinä. Kaikki pinnat kuluneet ja petivaatteet jo retroa.

25.02.2020
Bungalowit ovat tietyllä tavalla kodikkaita, vaikkakin ajan patinoimia ja jossain määrin ahtaita. Tarjoavat suhteellisen edullisen vaihtoehdon erinomaisella sijainnilla sekä joustavia ratkaisuja majoittujien määrään (2-5h). Useassa kohteessa on ahdas ja talvisessa liukkaassa rinteessä haasteellinen pysäköinti. Lämpöpistoke puuttuu myös monesta.

10.02.2020
Muuten ihan toimiva majoitus, mutta keittiö nurkkaus voisi olla parempi. Esim. ottaa keittiö nurkkauksesta isot ovet pois, pääsee helpommin keittiön omiin kaappeihin käsiksi. Ja vähän isompi pöytä.

12.02.2019
Yksi isompi kattila olisi mukava lisä

19.03.2018
Sijainti mahtava

18.02.2018
Mökki oli hieman kylmä, etenkin lattioista.

11.02.2018
Olemme ennenkin käyttäneet TahkoBungalows majoitusta, joten tiesimme tason. Tilankäyttö on hyvin suunniteltu, erityisesti tilava yleisoleskelutila saa kiitosta. Takka toimi hyvin ja puita sai riittävästi samaan hintaan, mistä erityiskiitos. Huoltomies kävi säätämässä kattolämmitystä. Parisängyn patjat olisi syytä jo uusia. Lisäksi toinen pehmeä patja lisää toiseen erillissänkyyn - tekisi nukkumisen miellyttävämmäksi. Tarpeeksi siivousta varten pesuaineita, uusi imuri - hienoa. Toinen kattila voisi olla ns suuri eli tuplakokoa nykyiseen. Minikeittiö on aina aluksi ns hankala, mutta siihen tottuu. Yksi apuvati voisi olla hyvä tiskatessa. Hienoa, että tänä päivänä wc-paperit, talouspaperit ja astianpesuaineet kuuluvat mökin varustukseen. hinta-laatusuhde ok.

07.08.2017
Kohde on vanha, ja elämisen jäljet näkyvät. Sijainti aivan huippu! Minikeittiö remontin tarpeessa. Uunin puute oli miinus, tosin se kyllä kuvauksessa kerrottiinkin. Saunomiseen ei riitä ohjeissa ilmoitettu 20min päälläoloaika hyviin löylyihin. Sängyt ja sohvat vanhahkot. Kohteen parasta antia on sijainti.