(3) Kohteesta annettu 22 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(3.8) Kohteesta annettu 22 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(3.2) Kohteesta annettu 22 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

03.03.2019
Internet was not available on the first day in the cottage. It was fixed only after my second call (however in 30 minutes) on the next afternoon. The WIFI router was missing in the cottage, but we were brought a new one. Although the cottage is old, the location is very good, all necessary equipment is available.

02.07.2017
Ruokailuun tarkoitettu pöytä / infra aivan liian pieni suhteessa muuhun majoituskapasiteettiin.

22.02.2017
Ihan kiva Bungalow mökki, kyllä sitä voisi vähin kustannuksin piristää esim uusilla peitoilla ja sohvakankailla ;) pölynimurim letku ei pysynyt kiinni imurissa. Muuten kiva paikka ja toimivat tilat!

13.04.2016
Kiukaan käytön ohjeistus oli selkeä ja sauna oli hyvä. Tiesimme mihin tulimme, olemme käyttäneet Bungalows majoitusta aikaisemminkin. Kunnon Retro-tunnelmaa :) . Muutamaa lisätyynyä kaipailimme sänkyyn. Hieman nuhjuinen sohva. Hinta-laatusuhde oli ok. Hella on hidas.. mutta sille ei kait tällaisenaan voi mitään.

04.03.2016
Vanhat, sinänsä ihan siistit, mutta kuluneet bungalowit. Kaipaisivat kovasti remonttia, uusia varusteita, ja kunnon kiuasta saunaan! Käypiä majoitukseen, kun et halua tehdä itse ruokaa ja vietät Tahkolla vain pari yötä, ei pidempiaikaiseen majoitukseen. Sijainti loistava.

24.02.2016
Televisio oli pieni, teksti oli hankala nähdä sohvalta. Suihkun ajastinautomaatti säädetty pitkäksi, voisi olla lyhyempi. Sohvan päälliset kaipaisivat uusimista. Takka oli ihana! Varustus kompakti. Viihtyisä mökki.