(3.2) Kohteesta annettu 37 kpl tähtiluokka-arvioita. Sisältää myös palautteen jossa ei kommentointia. Asteikko 0-5.
(3.8) Kohteesta annettu 39 kpl siisteys-arvioita. Asteikko 0-5.
(3.4) Kohteesta annettu 39 kpl arviota kunnosta ja varustetasosta. Asteikko 0-5.
Asiakkaan tähtiarvioKommentit

26.12.2018
Viihtyisä ja rauhallinen joulunviettopaikka. Vaatimaton mutta toimiva mökki. Uskoisin palaavani uudelleen.

12.06.2018
Mökki on todellinen aikakone 70 luvulle ???? jos se ei häiritse niin mökkihän on kesällä mahtavalla paikkaa ja kaikki tarpeellinen löytyi.

27.05.2018
Kiva ja rauhallinen rantamökki. Ei uusinta uutta, mutta toimii.

30.10.2017
Pientä remonttia vaatisi sieltä sun täältä (pistorasiat huonokuntoisia, samoin sulakekaappi \"auki\" yhdestä kohtaa, nojatuolien käsinojat \"kaluttuja\" jne.) Laituri näytti huonokuntoiselle ja jopa vaaralliselle. Saunan kiuas pölläytti savut ensin sisälle, mutta lähti kyllä sitten pian vetämään. Mökki oli kuitenkin mukava ja tilava sekä omassa rauhassa mökkikylän reunalla. Kiitos, viihdyimme kyllä!

01.10.2017
Kohde on erinomainen sijainniltaan ja oma ranta on erittäin hieno juttu! Muutenkin siisti ja mukava lomakohde!

25.06.2017
Mökki siisti ja aivan mahtavalla paikalla. Hyvä varustelu, sauna oli oikein hyvä puulämmitteisine kiukaineen. Kiitos paljon!

28.03.2017
Hyvä, tilava ja rauhallinen paikka.

06.03.2017
Rantamökki 3 oli siisti, mutta pinnoiltaan ja kalusteiltaan aikaa ja käyttöä kokenut. Kaikki kuitenkin toimi kohtalaisesti. Mökki oli lämmin ja sauna lämpesi nopeasti ja polttopuita riitti takkaankin. Pesu- ja takkahuoneen lattialämmitys kuivatti suihkun jälkeen tilat ja kamppeet nopeasti. Vesi oli puhdasta ja raikasta. Ruokailu- ym. keittiövälineitä niukasti, sekalaista tavaraa. Samoin siivousvälineet olivat parhaat päivänsä nähneet. WC pieni, harteikkaalle jopa ahdas, mutta silti toimiva. Paikka rauhallinen ja hiljainen, kukaan ei häirinnyt. Koiraihmisille oikein sopiva. Ulkona oleva lannan haju hieman alkuun ihmetytti, mutta lienevät naapurissa olevien sympaattisten sarvipäiden (ylämaan karjaa) sivutuote, johon kolmantena päivänä tottui tai sitten tuulen suunta vaihtui. Piha aurattiin heti kun lunta satoi. Autolla pääsi aivan portaille asti. Jäälle pääsi hiihtämään suoraan terassin kulmalta. Ladut olivat hienossa kunnossa samoin mäet, jonne matkaa 3,7 km, eikä ruuhkaa hisseillä tai ruokailupaikoissa ollut.