Pyöräily ja maastopyöräily Tahkolla kesällä ja syksyllä

Maastopyöräily

Pyöräily onkin yksi suosituimmista tavoista liikkua Tahkolla niin maanteillä kuin maastossa. Maastossa on merkittyjä reittejä, joista haastavimmilla osuuksilla pääsee nauttimaan alueen korkeuserojen ja monipuolisen maaston tarjoamista vastuksista, kun taas koko perheen pyöräretkiin on tarjolla miellyttäviä metsäteitä ja viehättäviä maisemareittejä. Reittikarttoja on saatavilla alueen yritysten vastaanotoista.

Kesän ja syksyn maastopyöräilykartta (PDF)

FAKTA

  • 100 km maastopyöräreittejä
  • Reiteillä jopa 200 m korkeuseroa

PYÖRÄVUOKRAUKSET

 

Tahko MTB -tapahtuma järjestetään Tahkolla aina kesäkuun loppupuolella ja se kokoaa maastopyöräilijöitä ympäri maailmaa. Matkoja löytyy 25 km matkasta jopa 240 km matkaan, joiden lisäksi tarjolla on monia muita oheistapahtumia kaikille pyöräilyn ystäville.

 

Alamäkipyöräily ja Bike Park

Tahkolla on myös mahtavat mahdollisuudet alamäki- ja hissipyöräilyyn. Kaikki reitit sijaitsevat Tahkon rinteillä ja ovat karttaan merkittyinä eri värein vaikeustason mukaan. Kesäkaudella huipulle pääsee tuolihissillä aukioloaikojen puitteissa.

P-alueita löytyy niin hissin ala-asemalta kuin rinteiden päältäkin. Ylä-aseman tuntumassa parkkipaikan lisäksi toimii myös näköalaravintola Panorama Bar & Cafe. Rinteiden toisella laidalla palvelee Pehkubaari.
YHTEISTYÖKUMPPANIT


TAHKOcom - Tahkon Keskusvaraamo
Tahkon Suurin Huoltaja - Tahko24h
Tahkonrinteet
Puijonsarvi
TAHKO Break By Sokos Hotels
Golden Resort
Piazza Tahko
Kuopio - Lupa innostua