Loading...

Mitä isot edellä...

Tahkolla on lapsille ja nuorille puuhaa loman jokaiselle päivälle. Ja kun lapset viihtyvät, myös vanhemmilla on mukavaa.

Tahko Spassa on lasten allas ja vesiliukumäki sekä runsaasti uinnin apuvälineitä. Saman katon alta löytyy muitakin sisäliikunta-aktiviteetteja, esimerkiksi sulkapalloa, salibandya tai futsalia. Myös keilailukisa onnistuu pienimpienkin kanssa rännit poistavan ratavalliautomaation avulla. Lisäksi lasten touhuiltapäiviä!

Aivan Tahko Span vierellä sijaitsevan, kaiken ikäisille tarkoitetun aktiviteettipuiston ydin koostuu peli- ja leikkikenttäalueesta, joka on varustettu monipuolisilla välineillä vaijeriliukuineen, pelikenttineen ja parkour-alueineen. Kuntoilulaitteita ja kenttiä on monenlaisia. Lisäksi puisto sisältää ulkoilureittejä, seniorikuntoilukatoksen sekä 9-väyläisen frisbeegolf-radan. Lisäksi puistoon rakennetulta näköalapaikalta voi ihailla Syväri-järvelle avautuvia maisemia. Puisto sijaitsee keskeisellä paikalla ja on siten helposti saavutettavissa.

Aholansaari, nykyaikainen leiri- ja lomakeskus, sijaitsee noin 10 minuuttia kestävän lauttayhteyden päässä Tahkosta. Herännäisjohtaja Paavo Ruotsalaisen, ”Ukko-Paavon”, kotisaaressa on antoisaa tutustua vanhaan savupirttiin ja Ukko-Paavon museoon.

Retkipäivänä Kuopiosta, noin tunnin ajomatkan päästä, löytyy esimerkiksi jännittäviä museoita, eläinpuisto, sisäseikkailupuisto HopLop ja kaikkia kiinnostava käyntikohde Puijon torni.maksuvalineet

YHTEISTYÖKUMPPANIT


Musti ja Mirri
Luhta Home
Femtolasik
Femtolasik
Head
Onnenpäivät
Scroll to Top