Tahko Farmi Oy

Tahko Farmi Oy on monipuolinen, ympärivuotinen aktiviteettikeskus aivan Tahkon ydinalueella. Farmilla on ohjelmaa, tekemistä ja tapahtumia niin lapsille kuin aikuisillekin.

Farmin kiitetty erikoisuus on Farmin eläinpihan OMATOIMINEN FARMIKIERROS jossa pääset ruokkimaan ja rapsuttelemaa eläimiä. Meiltä löytyy muun muassa vuohia, possuja, lampaita, ankkoja, alpakoita, kaneja, kanoja ja hevosia. Alpakoita ruokimme kädestä ja kanojen pesiä voi löytyä yllättävistäkin paikoista. Koe ihania rentouttavia pieniä elämyksiä eläinten parissa! 


Tahko Farmin Hevossafareita järjestetään kauniissa järvenrantamaastoissa eri pituisilla ja eri tasoisilla safareilla. MiniSafarilla pienimmätkin pääsevät maastoon, ensikertalaiset ja aloittelijat voivat osallistua pienessä ryhmässä rauhallisesti liikkuvalle safarille ja kokeneimmat vähän vauhdikkaammalle maastoratsastuslenkille. Jokaiselle löytyy omaa taitotasoa vastaava ratsastusohjelma. Keppihevosrata on avoinna yötä päivää ja se on ihan ilmainen kaikille.


Lapsille järjestetään myös ohjattuja ohjelmia, joihin lapset voivat osallistua ilman omia vanhempia! Isit ja äidit golfaamaan, laskettelemaan tai safarille ja lapset Tahko Farmille!


Farmilla voi myös...
- ajaa minimönkkärillä
- vuokrata polkupyörän, soutuveneen, frisbeekiekot tai vaikkapa keppihevosen
- osallistua ohjattuihin ohjelmiin tai
- järjestää yhdessä Farmin väen kanssa unohtumaton Farmipäivä


Ota yhteyttä numeroon 045 131 2770 tai sähköpostilla info@tahkofarmi.fi. Voit tulla kysymään ohjattuja ohjelmia myös suoraan Farmin kassalta. Meille löydät helposti sillä Farmi sijaitsee aivan Tahkon keskustassa, alle kilometrin päässä hotellialueelta. 


Myös koululais - ja päiväkotiryhmät, kuntoutujat, seniorit, kaveriporukat ja polttariporukat ovat myös tervetulleita Tahko Farmin hauskojen ohjelmien pariin.


 


Aina ajankohtaista tietoa löydät tietenkin Facebookista ja kotisivuiltamme.


 

TUOTTEET