Loading...

OY SKIMAC AB

Tahkolla on kaksi SkiMac -vuokraamoa. Promenade rakennuksen alakerrassa sijaitsee SkiMac Promenade ja Vauhtirinteen ala-asemalta löydät SkiMac Tirol -vuokraamon. Promenade -vuokraamossa on laaja valikoima FISCHER-suksia aloittelijoille, lapsille, naisille ja eksperteille.

Meiltä voit vuokrata kauden 10/11 FISCHER huippu-uutuudet. SWIX Waxing Centeristä löydät voiteet ja suksenhuoltovälineet rinteeseen ja ladulle. Vuokraamosta voit ostaa myös hissilipun.MAJOITUS

AKTIVITEETIT


AUTOT


CATERING


HARRASTEVÄLINEVUOKRAUS

FISCHER PROGRESSOR 8+

Rinteiden eksperteille suunniteltu suksi, jonka 72mm keskileveys on omiaan kaikille rinteille. Dual Radius System helpottaa käsiteltävyyttä, Sandwich Sidewall- rakenne ja puuydin lisää kiertojäykkyyttä.

RADIUS:

Näytä lisää
vrk:
Alkamispäivä:
Hinta:
32 €/vrk + 22 €/lisävrk


FISCHER RC4 SUPERRACE SC

Uusinta pujottelusuksigeometriaa! Tämä suoraan kilpasuksesta kehitetty malli täyttää kaikkein korkeimmatkin vaatimukset. Reikäsuksiteknologia, sivureunat, kaksinkertainen 0.5 Titanal -laminointi sekä puuydin täyde

Näytä lisää
vrk:
Alkamispäivä:
Hinta:
32 €/vrk + 22 €/lisävrk


FISCHER RC4 WORLDCUP SC

Pujottelun ammattilaisille: Tämä suksi ihastuttaa täydellisellä geometriallaan lyhyisiin ja keskipitkiin käännöksiin. Reikäsuksiteknologia sekä World Cup -pohja- ja -kanttiviimeistely. Muut ominaisuudet: Sandwich Sidewall -rakenne kaksinker-taisella 0.8 Titanal-laminoinnilla sekä puuytimellä.

Näytä lisää
vrk:
Alkamispäivä:
Hinta:
32 €/vrk + 22 €/lisävrkLIPUT


RUOKA/JUOMA TUOTTEET


Lahjakortit


SAUNAT


LUHTAHOME


MATKAMUISTOT

Scroll to Top