Loading...

Teatterit

Illuusioteatterin tarjoama taikaesitys on ainutlaatuinen elämys kauniin Syvärinjärven rannalla Pohjois-Savossa, Nilsiässä.

Taikuuden maaginen ilmapiiri tarttuu mukaasi jo sisääntuloportilla, josta idylliset puuportaat johdattavat sinut ihmeiden valtakuntaan. Taikateatterin ylellinen miljöö avautuu eteesi salaperäisenä ja jännittävänä. Saliin mahtuu kerralla 40 katsojaa, myös liikuntarajoitteisten katsojien on helppo päästä tiloihimme.

Taikaesitys kestää noin 60 minuuttia. Esityksen aikana esineet katoavat ja ilmestyvät kuin tyhjästä, musiikki soi ja yleisö hiljenee. Yllätykset seuraavat toistaan ja yleisö taputtaa välillä raivokkaasti käsiään yhteen. Villakoirat ja kyyhkyset tuovat esitykseen elävyyttä. Maailmankuulu taikuripariskunta Jorma ja Aino Airaksinen pitävät magiaa ja tiivistä tunnelmaa yllä koko esityksen ajan.

Jokaisessa esityksessä tarvitaan myös avustajia ja nämä avustajat valikoi tarkan vaistonsa avulla itse taikuri Jorma. Löydettyään sopivat avustajat hän testaa heidän tulevia taikuritaitojaan yllättävillä tempuilla. Palkkioksi työstään avustajat saavat diplomin ja tulevan taikuriuran kannalta merkityksellisen ensimmäisen taikatempun, ennustavan kalan.

Valokuvaus ( ei video-) on sallittua koko esityksen ajan, esityksen loputtua voit pyytää ( maksutta ) myös taikuripariskuntaa rekvisiittoineen mukaan kuvattavaksi.

Suosittelemme


Tahko Spa Hotel
Lue lisää

Tahko Safarit
Lue lisää

Tahko Golf Club Old Course
Lue lisää

Tahkon kartat
Lue lisää

Tahko Golf Club New Course
Lue lisää

Aktiviteettikeskus Tahko Farmi
Lue lisää

Välinevuokraamo SkiMac Promenade
Lue lisää

YHTEISTYÖKUMPPANIT


TAHKOcom - Tahkon Keskusvaraamo
Tahko Spa Hotel
Tahkonrinteet
Puijonsarvi
TAHKO Break By Sokos Hotels
Golden Resort
Piazza Tahko
Kuopio - Lupa innostua
Scroll to Top