Loading...

Sadepäivän pelipaikat

Tahko Spa on sisäliikkujan paratiisi.

Kylpyläpalveluiden ja keilahallin lisäksi palveluihin kuuluu kuntosali sekä monitoimihalli, jossa voi pelata sisäpelejä sulkapallosta salibandyyn ja futsaliin.

Tahko Span palvelukokonaisuuteen kuuluvat myös aerobic- ja muut ryhmäliikuntatilat sekä kesällä käytössä olevat ulkoaltaat ja -liikuntapaikat. Ulkona voi pelata mm. street golfia ja tennistä, räväkän paintballin makuun pääsee joko sisällä tai ulkona.

Kylpylästä löytyy nelirataisen, 25 metriä pitkän kuntoaltaan ohella poreallas, lasten allas, vesiliukumäki, ulkoaltaita sekä monipuolinen saunaosasto. Oiva keino hemmotella itseään on pistäytyä hierojalla, kauneushoitolassa tai kampaamossa.

Keilahallissa viihtyy vaikka koko perhe hohtokeilaillen; hallissa on kuusi rataa, pistelaskuautomaatit ja sporttinen baari.

Monitoimihalli toimii lisäksi erilaisten tapahtumien, kuten kokousten, konserttien, näytelmien, myyntinäyttelyiden ja messujen, areenana.

Luonnollisesti Spasta löytyy viihtyisä ravintolakokonaisuus, jonka italialaistyylisen Spa Kitchenin kahvila, baarit ja ruokaravintola palvelevat aikaisesta aamusta iltamyöhään. Spa Kitchen toimii lisäksi erilaisten yksityis- ja yritystilaisuuksien pitopaikkana. Fosters DownUnder -baari on aito karaokebaari suomipop-hengessä, joka on avoinna vuoden jokaisena iltana!maksuvalineet

YHTEISTYÖKUMPPANIT


Musti ja Mirri
Luhta Home
Femtolasik
Femtolasik
Head
Scroll to Top