Loading...

Tee niin kuin Tahko

Svingijengi koolle ja suunta Tahkolle! Tahko on lyömätön lomakohde myös golfaajalle, vain noin 60 km Kuopiosta.

Tahko Golf New Course kuuluu kokous- ja lomakeskus Golden Resortiin, josta löytyvät kaikki golfpalvelut rangesta klubiin. Tahko Golf New Course on upea 18-reikäinen kenttä, joka sijaitsee noin 5 km Tahkon keskustasta Nilsiän suuntaan. Kenttä on sekä haastava että palkitseva: luonnonkauniilla väylillä riittää vaihtelevuutta.

18-reikäinen Old Course sijaitsee Tahkon keskustassa Syväri-järven rantamaisemissa. Kertaalleen Suomen kauneimmaksi valitun kentän klubirakennuksesta löytyvät caddiemasterin toimisto, pro shop ja viihtyisä ravintola terasseineen.

Vieraspelaajille on tarjolla tasokasta majoitusta ja käteviä golfpaketteja, jotka sisältävät majoituksen, green fee -maksut ja ennakkoon varatut lähtöajat. Molemmilla kentillä onnistuvat myös yritysten isännöimät tilaisuudet, joihin golfin lisäksi on mahdollista varata tapahtumaa varten laadukkaat ja monipuoliset kokoustilat, saunat ja muut palvelut.

Lisäksi Nilsiän keskustan välittömässä läheisyydessä on jokamiehen Tiirin Golf -kenttä. Tällä 9-reikäisellä tarkkuuspelikentällä voi kokeilla pelaamista myös ilman green cardia.

>> Katso golftarjouksemme

>> Varaa golf -majoituksesi TAHKOcom verkkokaupasta!

Tarjoukset - Katso kaikki tarjoukset tästä


Tahko Chalet golfpaketit alk. 75 € / hlö / vrk
Lue lisää

Golf Break Tahkolla alk. 90 € / hlö / vrk
Lue lisää

Tahko Spa Hotellin golfpaketit alk. 78 € / hlö / vrk
Lue lisää

YHTEISTYÖKUMPPANIT


TAHKOcom - Tahkon Keskusvaraamo
Tahko Spa Hotel
Tahkonrinteet
Puijonsarvi
TAHKO Break By Sokos Hotels
Golden Resort
Piazza Tahko
Kuopio - Lupa innostua
Scroll to Top