Loading...

Ammunta ja jousiammunta

Tahkon kupeessa sijaitsevalta Tarpisen ampumaradalta löytyvät kivääri- ja pistooliradat sekä kolme erilaista haulikkorataa: skeet-,trap- sekä metsästyksen omainen compak sporting rata.

Varaamalla ohjelmapalveluelämyksen Savo Shotin kautta, ampumaan pääsevät myös ne, joilla ei ole omia varusteita tai aseen hallussapitoon oikeuttavaa lupaa. Radalta löytyy 100m kiväärirata, jossa on mahdollista harjoitella myös liikkuvaan maaliin, 25m pistoolirata sekä kolme erilaista haulikkorataa, skeet, trap ja erityisesti metsästäjille suunniteltu compak sporting. Ohjelmapalveluun kuuluvat kaikki ammuntaan liittyvät varusteet - myös vakuutus.

Savo Shot -video

Jousiammunta

Jousiammunta on kymmenien tuhansien vuosien historiansa aikana kehittynyt selviytymiskeinosta monipuoliseksi urheilulajiksi; se sopii lähes kaikille ikään katsomatta.

Jousiammunnalla on monia suotuisia vaikutuksia harrastajansa fyysiseen ja psyykkiseen suorituskykyyn, joten se sopii erityisen hyvin myös kiireisen kehon ja mielen rauhoittamiseen. Ammattitaitoinen kouluttaja opastaa jousiammunnan perusteisiin ja antaa henkilökohtaista ohjausta sekä talja- että vastakaarijousiammunnassa. Ohjelma toteutetaan kevät-, kesä- ja syyssesongilla ulkoradalla ja talvisin Tahko Span monitoimiareenalla.

Suosittelemme


Tahko Golf Club New Course
Lue lisää

Välinevuokraamo SkiMac Promenade
Lue lisää

Tahko Spa Hotel
Lue lisää

Aktiviteettikeskus Tahko Farmi
Lue lisää

Tahko Safarit
Lue lisää

Tahko Golf Club Old Course
Lue lisää

Tahkon kartat
Lue lisää


Tarjoukset - Katso kaikki tarjoukset tästä


Tahkon pikkujoulutarjoukset
Lue lisää

Hyödynnä edulliset arkipäivät!
Lue lisää

YHTEISTYÖKUMPPANIT


TAHKOcom - Tahkon Keskusvaraamo
Tahko Spa Hotel
Tahkonrinteet
Puijonsarvi
TAHKO Break By Sokos Hotels
Golden Resort
Piazza Tahko
Kuopio - Lupa innostua
Scroll to Top