Loading...

Ammunta


Tahkon kupeessa sijaitsevalta Tarpisen ampumaradalta löytyvät kivääri- ja pistooliradat sekä kolme erilaista haulikkorataa: skeet-,trap- sekä metsästyksen omainen compak sporting rata.

Kesäaikaan radalla on yleiset harjoitusvuorot tiistaisin ja torstaisin, jolloin radalle voi tulla harrastamaan omilla välineillä. Varaamalla ohjelmapalveluelämyksen Savo Shotin kautta, ampumaan pääsevät myös ne, joilla ei ole omia varusteita tai aseen hallussapitoon oikeuttavaa lupaa. Radalta löytyy 100m kiväärirata, jossa on mahdollista harjoitella myös liikkuvaan maaliin, 25m pistoolirata sekä kolme erilaista haulikkorataa, skeet, trap ja erityisesti metsästäjille suunniteltu compak sporting. Ohjelmapalveluun kuuluvat kaikki ammuntaan liittyvät varusteet - myös vakuutus.

Jousiammunta

Jousiammunta on erinomainen laji kiireisen arjen kesyttämiseksi. Pysähdy hetkeksi ja keskity jousen jännittämiseen. Saatat yllättyä, miten laji tempaa mukaansa. Tahkolla sinulla on mahdollisuus kokeilla jousiammuntaa sekä radalla että jousisafarilla metsäisessä maastossa.

Savo Shot -videomaksuvalineet

YHTEISTYÖKUMPPANIT


Musti ja Mirri
Luhta Home
Femtolasik
Femtolasik
Head
Scroll to Top