Partners TAHKOcom Oy PeeÄSSÄ Tahkonrinteet TahkoChalet Oy Nilsiän kaupunki TAHKOcom Oy TAHKO Matkus Olvi Oy
Tahko.com -  25v kotimainen perheyritys
Tahko.com - kotimainen perheyritys
Kesä
Talvi

Keskusvaraamo TAHKOcom Oy
- Mitä vain TahkoltaKeskusvaraamo TAHKOcom Oy on Tahkon matkailupalveluiden alueellinen varauskeskus. Keskusvaraamolta löydät niin majoituksen, ohjelmapalvelut, kokoustilat kuin kuljetuksetkin sekä näistä räätälöidyt paketit - siis kaiken mitä Tahkolta löytyy!

Keskusvaraamo TAHKOcom Oy on välittänyt alueen matkailutuotteita jo 25 vuotta. Yritys kuuluu parhaaseen AAA-luottokelpoisuusluokkaan ja palvelee vuosittain noin 80 000 asiakasta. Majoitusvaihtoehtoja keskusvaraamosta löytyy yli 900, eli vuodepaikkoina mitaten yli 6000 kpl. Kohteista yli 800 on esillä myös TAHKOcom verkkokaupassa. TAHKOcom Oy myös paketoi Tahkon alueen tuotteet kokonaisuuksiksi yritysasiakkaille ja ulkomaisille yhteistyökumppaneille.

Tutustu majoituskohteisiimme TAHKOcom verkkokaupassa ja tee varaus. Voit myös jättää tarjouspyynnön sähköpostiimme keskusvaraamo@tahko.com tai soittaa asiakaspalveluumme (017) 481 400 arkisin klo 9-16.30.


>> Selaa Tahkon majoitustarjontaa uudella kuvaseinällä!

» TAHKOcom verkkokauppa

» Linkki Keskusvaraamo TAHKOcom Oy:n kotisivuille

Keskusvaraamo TAHKOcom Oy

Tahkolaaksontie 4A, 73310 Tahkovuori
Puh. 017 481 400
Fax 017 481 401
Keskusvaraamolta löydät niin majoituksen, ohjelmapalvelut, kokoustilat kuin kuljetuksetkin sekä luonnollisesti edellisistä räätälöidyt paketit. -siis kaiken mitä Tahkolta löytyy! Keskusvaraamo TAHKOcom Oy on välittänyt alueen matkailutuotteita jo yli 20 vuotta...Jaa |

  1. Majoitus
  2. Liput
  3. Aktiviteetit
  4. Paketit
  5. Välineet
Henkilömäärä

Etäisyys:

 
Varaa lomasi
» Selaa majoitusvaihtoehtoja

Majoitus
TARJOUKSET selaa »INSTAGRAM #TAHKO