Partners TAHKOcom Oy PeeÄSSÄ Tahkonrinteet TahkoChalet Oy Nilsiän kaupunki TAHKOcom Oy TAHKO Matkus Olvi Oy
Tahko.com -  25v kotimainen perheyritys
Tahko.com - kotimainen perheyritys
Kesä
Talvi

Vesille kalastajan mieli

Vesilajeista tykkäävät ottavat Tahkolla onkeensa ja lähtevät opastetulle kalastus- tai veneretkelle. Tiedä vaikka tuomisina olisi huikea saalis!

Ammattitaitoiset kalastusoppaat järjestävät Syvärillä vetouistelu- ja muita kalastusretkiä sekä kalastuksen opetusta. He vievät tilauksesta ryhmän myös lähiseudun koskille. Koskikalastuspaikoista lähinnä Tahkoa, Syväri-järven ja Vuotjärven välissä, on hyvistä kalansaaliistaan tunnettu Lastukoski, jonka rantapuistossa palvelevat kioski-ravintola, laavu sekä liikuntarajoitteisille suunnitellut kalastuslaiturit.

Kuten normaaliin käytäntöön kuuluu, tulee kalastajalla, lukuunottamatta mato-ongella onkijaa, olla asianmukainen kalastuslupa. Alueella on myynnissä erityisiä matkailijoille tarkoitettuja lupia, joita saa mm. Sokos Hotel Tahkovuoresta, alla mainituista yrityksistä sekä Nilsiän keskustassa sijaitsevasta Pyörä-Mannisesta (Nilsiäntie 64), puh. (017) 463 1123.

Kalastusvälineitä, veneitä ja ohjattuja kalastusretkiä tarjoavat mm. seuraavat yritykset:

Ketunpolku Safarit & Seikkailut

73310 Tahkovuori
Puh. 0400 604 404
Tervetuloa opastetuille Safareillemme. Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet viihtyä luonnossa, kokea mahtavia elämyksiä sekä nauttia erätulien hetkistä ja herkuista!

Tahko Outdoors

Nipasentie 2, 73310 Tahkovuori
Puh. 040 5656 274
Tahko Outdoors rakentaa ohjelmapalvelusi Tahkolla. Palvelemme niin isoja kuin pieniä elämyksen etsijöitä ympäri vuoden. Tutustu valikoimaamme ja valitse joko valmiista paketeista tai anna meidän räätälöidä ohjelmamoduuleistamme sopiva kokonaisuus vaikka useammalle päivälle...


Tahkon alueen tuotekatalogi

Valitse kategoria:
Ammunta
Köysiaktiviteetit
Kokoukset
Lasten Tahko
Lumikenkäily
Pyöräily ja maastopyöräily
Ratsastus
Ruokalistat
Saunat
Sisäliikuntapalvelut
TeemaohjelmatJaa |

  1. Majoitus
  2. Liput
  3. Aktiviteetit
  4. Paketit
  5. Välineet
Henkilömäärä

Etäisyys:

 
Varaa lomasi
» Selaa majoitusvaihtoehtoja

Aktiviteetit
TARJOUKSET selaa »INSTAGRAM #TAHKO