Partners TAHKOcom Oy PeeÄSSÄ Tahkonrinteet TahkoChalet Oy Nilsiän kaupunki TAHKOcom Oy TAHKO Matkus Olvi Oy
Tahko.com -  25v kotimainen perheyritys
Tahko.com - kotimainen perheyritys
Kesä
Talvi

Suunta mäkeen saa suun hymyyn

Mukavat laskutoimitukset odottavat lähempänä kuin ehkä uskotkaan. Tahkon monipuoliset rinteet samoin kuin hyvin hoidettu latuverkosto vetävät puoleensa joka talvi tyytyväistä hiihtokansaa – junioreista senioreihin. Kun talvilomasi on lähellä, lähellä on lumikin.

Mukavasti ylös ja hilpeästi alas! Sukset ja laudat suihkivat ahkeraan Tahkon yhteensä 23 hyväkuntoisessa rinteessä, joista pisimmät ovat yli 1 000 metriä. Korkeuseroa löytyy jopa 200 metriä.

Tahkon huipulle vie 14 hissiä. Kaksi neljän hengen tuolihissiä löytyy ns. eturinteiltä Vauhtirinteen ja Kilparinteiden välistä sekä Panorama-, Hallelujah- ja Auringonlasku-rinteiden välistä. Lapset ja aloittelijat laskevat turvallisesti omassa rinteessään, jossa on myös mattohissi.

Werneri Parkin suksikaruselli ja napakelkka ovat pienten mieleen. Aktiiviskimbaaja saa ilon pintaan vauhdikkaammissa rinteissä, pro-temppuilija pääsee Tahko Parkin reileihin ja megahyppyreihin tuolihissillä. Länsirinteillä on myös Jukulautastriitti, josta löytyy haasteita ikään ja taitoihin katsomatta.

Tahkolla ei tarvitse lähteä rinnettä edemmäs murkinalle. Nälkä lähtee ja janokin sammuu rinneravintoloissa, joita alueella on kuusi. Rinnepalveluita täydentävät kolme välinevuokraamoa sekä monipuolinen hiihtokoulu.

Tahkolahden yli menevän Tahkon Sillan ansiosta rinteille pääsee lyhyempää reittiä Piazzan vierestä Rinneravintola Tirolin ja lipunmyynnin kohdalle. Lumilaakson parkkipaikalta voi suunnata suoraan Lumilaakson loivemmille rinteille.

Tahkolla toimii maailman yleisin älykorttiin perustuva rinnelippujärjestelmä – etäluettava KeyCard. Sama KeyCard käy useissa paikoissa ympäri maailmaa sekä Suomessa mm. Huippupaikkojen keskuksissa Kasurilassa ja Vuokatissa. Lisäksi järjestelmä tukee Swatch-rannekellon älysirua. KeyCard maksaa 5 euroa, ja se on monivuotinen, joten muista pakata oma vanha älykorttisi mukaan Tahkolle.

>> Rinteet virtuaalisena! Uusi!
>> Osta rinneliput netistä!

Tahkonrinteet

Tahkolaaksontie 1, 73310 TAHKOVUORI
Puh. 017 481 200
Tahkolla riittää laskettavaa! Yhteensä 23 hyväkuntoisesta rinteestä pisimmät ovat yli 1 000 metriä pitkiä, ja korkeusero on jopa 200 metriä. Tarjolla on vauhdikkaita rinteitä aktiiviskimbaajille sekä Tahko Park, joka antaa haastetta pro-temppuilijoille megahyppyreineen ja reileineen...Jaa |

  1. Majoitus
  2. Liput
  3. Aktiviteetit
  4. Paketit
  5. Välineet
Henkilömäärä

Etäisyys:

 
Varaa lomasi
» Selaa majoitusvaihtoehtoja

KATSO 360° RINNE-ESITTELYT

Rinne-esittely

Tiesitkö?

Laskettelu
TARJOUKSET selaa »INSTAGRAM #TAHKO