Partners TAHKOcom Oy PeeÄSSÄ Tahkonrinteet TahkoChalet Oy Nilsiän kaupunki TAHKOcom Oy TAHKO Matkus Olvi Oy
Tahko.com -  25v kotimainen perheyritys
Tahko.com - kotimainen perheyritys
Kesä
Talvi

Sadepäivän pelipaikat

Tahko Spa on sisäliikkujan paratiisi.

Kylpyläpalveluiden ja keilahallin lisäksi palveluihin kuuluu kuntosali sekä monitoimihalli, jossa voi pelata sisäpelejä sulkapallosta salibandyyn ja futsaliin.

Tahko Span palvelukokonaisuuteen kuuluvat myös aerobic- ja muut ryhmäliikuntatilat sekä kesällä käytössä olevat ulkoaltaat ja -liikuntapaikat. Ulkona voi pelata mm. street golfia ja tennistä, räväkän paintballin makuun pääsee joko sisällä tai ulkona.

Kylpylästä löytyy nelirataisen, 25 metriä pitkän kuntoaltaan ohella poreallas, lasten allas, vesiliukumäki, ulkoaltaita sekä monipuolinen saunaosasto. Oiva keino hemmotella itseään on pistäytyä hierojalla, kauneushoitolassa tai kampaamossa.

Keilahallissa viihtyy vaikka koko perhe hohtokeilaillen; hallissa on kuusi rataa, pistelaskuautomaatit ja sporttinen baari.

Monitoimihalli toimii lisäksi erilaisten tapahtumien, kuten kokousten, konserttien, näytelmien, myyntinäyttelyiden ja messujen, areenana.

Luonnollisesti Spasta löytyy viihtyisä ravintolakokonaisuus, jonka italialaistyylisen Spa Kitchenin kahvila, baarit ja ruokaravintola palvelevat aikaisesta aamusta iltamyöhään. Spa Kitchen toimii lisäksi erilaisten yksityis- ja yritystilaisuuksien pitopaikkana. Fosters DownUnder -baari on aito karaokebaari suomipop-hengessä, joka on avoinna vuoden jokaisena iltana!

Tahko Spa | MonitoimiArena

Keitaankatu 1, 73310 TAHKOVUORI
Puh. 020 747 9900
MonitoimiArena tarjoaa hyvät puitteet liikuntaelämyksiin. Hallissa pelataan etupäässä sulkapalloa, sählyä ja pöytätennistä. Halli mahdollistaa myös salibandyn, koripallon, lentopallon, käsipallon ja futsalin pelaamisen...


Tahkon alueen tuotekatalogi

Valitse kategoria:
Ammunta
Köysiaktiviteetit
Kokoukset
Lasten Tahko
Lumikenkäily
Pyöräily ja maastopyöräily
Ratsastus
Ruokalistat
Saunat
Sisäliikuntapalvelut
TeemaohjelmatJaa |

  1. Majoitus
  2. Liput
  3. Aktiviteetit
  4. Paketit
  5. Välineet
Henkilömäärä

Etäisyys:

 
Varaa lomasi
» Selaa majoitusvaihtoehtoja      Puh. 017 481 400

Aktiviteetit
TARJOUKSET selaa »INSTAGRAM #TAHKO