Partners TAHKOcom Oy PeeÄSSÄ Tahkonrinteet TahkoChalet Oy Nilsiän kaupunki TAHKOcom Oy Matkus Olvi Oy
Kesä
Talvi

Leikki on lapsen työtä

Lapsiperheille riittää tekemistä aamusta iltaan! Kun lapset viihtyvät, viihtyvät vanhemmatkin.

Lastenrinne, sompahissi ja mattohissi sijaitsevat päähissien ja rinneravintola Tirolin vieressä. Mattohissi on maksuton kaikille. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi kaikkiin hiihtohisseihin kypärä päässä ja vanhempansa kanssa samalla portin avauksella.

Wernerin hiihtokoulu on tarkoitettu 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille; hiihtokoulu tarjoaa myös yksityistunteja kaikille laskettelijoille. Lumiriemua saa kokea lisäksi pulkkamäessä, kätevästi lastenrinteen edustalla, ja sen vierestä löytyvällä napakelkalla.

Lämpimämpää kyytiä tarjoaa hevosreki paksuine vällyineen. ”Rekiparkki” sijaitsee rinneravintola Tirolin edustalla.

Latukahviolla, Sääskiniementien varrella, voit seurata porojen elämää. Tarjolla on myös mahdollisuus poroajeluun joko yksin tai isommalla ryhmällä.

Myös Tahko Spa tarjoaa lapsille paljon tekemistä. Kylpyläpalveluiden – kuten liukumäki, lasten allas, vesilelut ja uimakoulut – ohella lapset viihtyvät Kidius Corner -leikkipaikassa, lasten keilaradalla sekä MonitoimiArenalla esimerkiksi sählyn, futsalin tai sulkapallon parissa.

Sokos Hotel Tahkovuoressa voi viettää aikaa leikkihuoneessa ja pulahtaa pallomereen. Lapsille ja nuorille järjestetään tapahtumia ja ohjelmaa pitkin talvea.

Iltarientoja ajatellen lapsenkaitsijoita voi tiedustella Mannerheimin Lastensuojeluliitosta, puh. 050 3821 891 arkisin klo 8–12 tai netin kautta.

Myös Nilsiän 4H-yhdistys tarjoaa lastenhoitopalveluita; työpalvelunuorten työnantajana toimii Nilsiän 4H-yhdistys. Palveluita on tarjolla ympäri vuorokauden myös viikonloppuisin ja pyhinä. Lisätietoja ja varaukset: puh. 0400 637 013 (arkisin noin klo 9–16), s-posti nilsia.4h@dnainternet.net ja http://www.4h.fi/nilsiaTahkon alueen tuotekatalogi

Valitse kategoria:
Ammunta
Köysiaktiviteetit
Kokoukset
Lasten Tahko
Lumikenkäily
Moottorikelkkailu
Ratsastus
Ruokalistat
Saunat
Sisäliikuntapalvelut
TeemaohjelmatJaa |

  1. Majoitus
  2. Liput
  3. Aktiviteetit
  4. Paketit
  5. Välineet
Henkilömäärä

Etäisyys:

 
Varaa lomasi
» Selaa majoitusvaihtoehtoja

Muut aktiviteetit
TARJOUKSET selaa »