Partners TAHKOcom Oy PeeÄSSÄ Tahkonrinteet TahkoChalet Oy Nilsiän kaupunki TAHKOcom Oy TAHKO Matkus Olvi Oy
Tahko.com -  25v kotimainen perheyritys
Tahko.com - kotimainen perheyritys
Kesä
Talvi

Mitä isot edellä...

Tahkolla on lapsille ja nuorille puuhaa loman jokaiselle päivälle. Ja kun lapset viihtyvät, myös vanhemmilla on mukavaa.

Tahko Spassa on lasten allas ja vesiliukumäki sekä runsaasti uinnin apuvälineitä. Saman katon alta löytyy muitakin sisäliikunta-aktiviteetteja, esimerkiksi sulkapalloa, salibandya tai futsalia. Myös keilailukisa onnistuu pienimpienkin kanssa rännit poistavan ratavalliautomaation avulla. Lisäksi lasten touhuiltapäiviä!

Aholansaari, nykyaikainen leiri- ja lomakeskus, sijaitsee noin 10 minuuttia kestävän lauttayhteyden päässä Tahkosta. Herännäisjohtaja Paavo Ruotsalaisen, ”Ukko-Paavon”, kotisaaressa on antoisaa tutustua vanhaan savupirttiin ja Ukko-Paavon museoon.

Golfista kiinnostuneeet lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan lajiin pariin parhaiten Tahko Golf Clubin juniorikursseilla, joilla opitaan tärkeimmät lyönnit ja golfin perusetiketit. Kurssit järjestetään kolmena perättäisenä päivänä, yhteensä 6 tuntia.

Tahkolahden uimaranta sijaitsee Tahkolahdentien parkkipaikan kupeessa, Huoneistohotellin ja Syvärin kunkun edustalla. Hyvä, matala hiekkaranta on lapsiperheiden suosiossa. Myös Sieraniemestä (noin 5 km Tahkolta) sekä Nilsiän keskustasta löytyy hyviä uimarantoja, joissa on mukavat, loivasti syvenevät hiekkarannat.

Tahko Outdoors tarjoaa jännittäviä 3D-jousisafareita ja Mammutin jäljillä -tutkimusretkiä. Vanhempien kanssa voi katsella maisemia mönkijän tai moottorikelkan kyydissä ja ammuntaakin voi kokeilla. Myös kalastus ja jousiammunta sopivat lähes kaikille ikään katsomatta.

Ylämaankarja laiduntaa Loma- Rantalan lomakylän edustalla, lähellä Jokke´s stube ravintolaa. Näitä Tahkon omia karvakorvia on mukava seurata koko perheen voimin.

Vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tahkolta Varpaisjärven suuntaan sijaitsee Peltoniemen Kukko -kotieläinpiha, jossa eläimiä on runsain mitoin ankoista kaneihin ja lampaista hevosiin.

Tahkolla avatiin 2014 toiminnallinen kotieläinpiha, Tahko Farmi. Vietä koko perheen retkipäivää eläimiä rapsutellen ja silitellen. Nuotiopaikalla voit paistaa makkarat ja letut nälkäisiin massuihin. Farmin kahvilassa nautit välipalaa tai ostat retkieväät nuotiolle ja puodista löytyvät mukavat tuliaiset kotiin viemisiksi. Tulossa myös leirejä, kerhoja ja tapahtumia. Seuraa Farmin päiväohjelmaa Facebookissa TAHKO FARMI

Tarvitsetko lastenhoitoapua?
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Savon piirin Lastenhoitotoiminta välittää tilapäistä lyhytaikaista lastenhoitoapua lapsiperheisiin Nilsiän ja Tahkon alueella. Hoitajat ovat suorittaneet MLL:n lastenhoitokurssin. Hoitajat työskentelevät kaikkina vuorokauden aikoina, myös viikonloppuisin. Lisätietoja ja hoitovaraukset: puh: 017 - 2625 929 arkisin klo 8.00-13.00. Lisätietoa löytyy myös MLL:n nettisivuilta.

Myös Nilsiän 4H-yhdistys ja 4H-yritykset tarjoavat lastenhoitopalveluita. Palveluita on tarjolla ympäri vuorokauden ja myös viikonloppuisin ja pyhinä. Lisätietoa ja varaukset: Tikra-Lastenhoito & Tapahtumat, Krista Hartikainen, 0469037471 tai tikra4h@gmail.com, Lastenhoitopalvelut, Titta Ovaskainen, 0451709565 tai ovaskainen.titta@luukku.com ja Nilsiän 4H-yhdistys 0400637013, nilsia@4h.fi tai http://www.4h.fi/nilsia

Retkipäivänä Kuopiosta, noin tunnin ajomatkan päästä, löytyy esimerkiksi jännittäviä museoita, eläinpuisto, sisäseikkailupuisto HopLop ja kaikkia kiinnostava käyntikohde Puijon torni.Tahkon alueen tuotekatalogi

Valitse kategoria:
Ammunta
Köysiaktiviteetit
Kokoukset
Lasten Tahko
Lumikenkäily
Pyöräily ja maastopyöräily
Ratsastus
Ruokalistat
Saunat
Sisäliikuntapalvelut
TeemaohjelmatJaa |

  1. Majoitus
  2. Liput
  3. Aktiviteetit
  4. Paketit
  5. Välineet
Henkilömäärä

Etäisyys:

 
Varaa lomasi
» Selaa majoitusvaihtoehtoja

Aktiviteetit
TARJOUKSET selaa »INSTAGRAM #TAHKO