Partners TAHKOcom Oy PeeÄSSÄ Tahkonrinteet TahkoChalet Oy Nilsiän kaupunki TAHKOcom Oy TAHKO Matkus Olvi Oy
Tahko.com -  25v kotimainen perheyritys
Tahko.com - kotimainen perheyritys
Kesä
Talvi

Tee niin kuin Tahko

Svingijengi koolle ja suunta Tahkolle! Tahko on lyömätön lomakohde myös golfaajalle, vain noin 60 km Kuopiosta.

Tahko Golf New Course kuuluu kokous- ja lomakeskus Golden Resortiin, josta löytyvät kaikki golfpalvelut rangesta klubiin. Tahko Golf New Course on upea 18-reikäinen kenttä, joka sijaitsee noin 5 km Tahkon keskustasta Nilsiän suuntaan. Kenttä on sekä haastava että palkitseva: luonnonkauniilla väylillä riittää vaihtelevuutta.

18-reikäinen Old Course sijaitsee Tahkon keskustassa Syväri-järven rantamaisemissa. Kertaalleen Suomen kauneimmaksi valitun kentän klubirakennuksesta löytyvät caddiemasterin toimisto, pro shop ja viihtyisä ravintola terasseineen.

Vieraspelaajille on tarjolla tasokasta majoitusta ja käteviä golfpaketteja, jotka sisältävät majoituksen, green fee -maksut ja ennakkoon varatut lähtöajat. Molemmilla kentillä onnistuvat myös yritysten isännöimät tilaisuudet, joihin golfin lisäksi on mahdollista varata tapahtumaa varten laadukkaat ja monipuoliset kokoustilat, saunat ja muut palvelut.

Lisäksi Nilsiän keskustan välittömässä läheisyydessä on jokamiehen Tiirin Golf -kenttä. Tällä 9-reikäisellä tarkkuuspelikentällä voi kokeilla pelaamista myös ilman green cardia.

>> Katso golftarjouksemme

>> Varaa golf -majoituksesi TAHKOcom verkkokaupasta!

Tahko Golf Club New Course

Petäjätie 12, 73310 TAHKOVUORI
Puh. 010 2351010, caddiemaster
Tahko New Course -kenttä poikkeaa pelattavuudeltaan selvästi Old Course -kentästä. New Course -kentän väylät kaartelevat alueelle rakennettujen vesistöjen ja vaihtelevan metsistön reunoilla...

Tahko Golf Club Old Course

Klubitie 12, 73310 TAHKOVUORI
Puh. 010 2351010, caddiemaster
Tahko Old Course kenttä sijaitsee luonnonkauniilla alueella Tahkovuoren matkailukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Vuonna 2000 valmistuneen golfkentän ensimmäiset yhdeksän väylää sijoittuvat vaihtelevaan maastoon, jossa sopivasti puustoa, puiston tuntua ja vesistöjä...
Tahkon alueen tuotekatalogi

Valitse kategoria:
Ammunta
Köysiaktiviteetit
Kokoukset
Lasten Tahko
Lumikenkäily
Pyöräily ja maastopyöräily
Ratsastus
Ruokalistat
Saunat
Sisäliikuntapalvelut
TeemaohjelmatJaa |

  1. Majoitus
  2. Liput
  3. Aktiviteetit
  4. Paketit
  5. Välineet
Henkilömäärä

Etäisyys:

 
Varaa lomasi
» Selaa majoitusvaihtoehtoja

Aktiviteetit
TARJOUKSET selaa »INSTAGRAM #TAHKO